Avion întors din drum din cauza pasagerilor care au refuzat să poarte mască

Adrian Ilie   
în HotNews
27/07/2020, 20:06
Avion întors din drum din cauza pasagerilor care au refuzat să poarte mască
Avion al companiei Delta Airlines/ Foto: Hepta

Un avion al companiei americane Delta care efectua o cursă între Atlanta și Detroit s-a întors pe aeroport la scurtă vreme de la decolare, după ce mai mulți pasageri au refuzat să poarte mască de protecție în interiorul aeronavei, informează Mediafax, preluată de Digi24.ro.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a precizat că întârzierea zborului a fost provocat de pasageri „care au refuzat să urmeze instrucţiunile echipajului”.

Nu este prima dată când Delta Airlines a raportat incidente legate de refuzul respectării regulilor în interiorul avioanelor din flota sa.

Pasagerii care nu pot purta mască, examinați înainte de îmbarcare

Compania are o politică proprie foarte strictă legată de măsurile de siguranță împotriva infectării cu COVID-19, în special față de purtarea măștii de protecție.

Din această săptămână, pasagerii care invocă anumite boli pentru a nu  purta mască în interiorul aeronavelor vor fi  evaluați  medical online, înainte  de îmbarcare. În cazul în care acest lucru nu este posibil, compania recomandă pasagerilor să renunțe la efectuare zborului.

Încurajăm clienţii care nu pot purta mască de protecţie să reconsidere situaţia. Dacă decid să călătorească, sunt bine-veniţi la bordul aeroanvelor noastre după completarea unei consultaţii virtuale, pentru a ne asigura că toată lumea este în siguranţă. Nu există ceva mai important decât sănătatea”, se arată într-un comunicat al Delta Airlines.

Închide ×