Fotbal international

Avion personalizat şi hotel de Champions League pentru CFR Cluj la meciul cu Astana! Ce-i așteaptă pe ardeleni în Kazahstan. FOTO ŞI VIDEO

07.07.2019 | 18:23
Avion personalizat si hotel de Champions League pentru CFR Cluj la meciul cu Astana Cei asteapta pe ardeleni in Kazahstan FOTO SI VIDEO

CFR Cluj a plecat astăzi cu un charter special amenajat pentru campioni pentru primul meci din turul 1 preliminar al Champions League, cu Astana, formația din Kazahstan unde joacă românul Dorin Rotariu.

Avionul personalizat al celor de la CFR Cluj
Avionul personalizat al celor de la CFR Cluj

Ardelenii au avut scaune personalizate în avion și servicii de top class și se vor caza duminică seară la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Kazahstan, Hilton Astana, care este situat chiar în fața EXPO Astana, acolo unde a avut loc între 10 iunie și 10 septembrie 2017, una dintre cele mai mari expoziții globale, cu numele de ”Viitorul Energiei”.

Avion personalizat şi hotel top class pentru CFR Cluj la meciul cu Astana

Clujenii au plecat însă fără golgheterul George Țucudean, care încă are probleme la inimă şi a trebuit să se îndrepte spre Viena, acolo unde va suferi o nouă intervenţie chirurgicală.

”Avem opt meciuri în luna iulie și nu mai avem timp să lucrăm din punct de vedere tactic. Pornim cu șansa a doua în Astana. Jucăm cu o echipă mult mai bună ca noi, care are un buget de 50 de milioane de euro și 16 internaționali în lot. Problema e că venim după o înfrângere, după un drum lung și vom juca și pe teren sintetic. Am avut un cantonament foarte greu, a fost foarte cald în Austria, s-a văzut că Viitorul a fost mai proaspătă pe final, dar nu a avut ocazii. E posibil să mai vină 2-3 jucători”, a declarat ”Bursucul” după ce a ratat Supercupa României.