News

Avion plecat de pe Otopeni, redirecționat din cauza vremii! Aeronava era plină cu români și trebuia să ajungă la Milano

15.11.2019 | 12:11
Avion plecat de pe Otopeni redirectionat din cauza vremii Aeronava era plina cu romani si trebuia sa ajunga la Milano
ADVERTISEMENT

Un avion plecat de pe Aeroportul Otopeni a fost redirecționat din cauza vremii! Aeronava a decolat în această dimineaţă şi urma să aterizeze la Bergamo în jurul orei locale 08:00. Nu a putut să facă lucrul acesta din cauza vremii nefavorabile. Avionul s-a îndreptat către Verona, la aproximativ 120 de kilometri de destinaţie. De altfel, mai mulți pasageri au povestit că au fost şi turbulenţe serioase.

Avion plecat de pe Otopeni, redirecționat din cauza vremii!

De la Verona la Bergamo, pasagerii își vor continua călătoria cu autobuzul. Aeronava WizzAir nu a fost singura care a avut probleme. Alte șase curse au fost redirecţionate, în timp ce nouă avioane au reuşit să aterizeze la Bergamo după mai multe încercări. De altfel, toate zborurile venite din România au avut probleme, două dintre ele fiind mutate la Verona. Este vorba despre avioanele care au pornit din Timişoara şi Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Alte două curse care au pornit din Bacău au fost redirecţionate la Malpensa. O furtună puternică a lovit nordul Italiei în această noapte, fapt care a cauzat şi redirecţionarea a două curse interne din Italia. „Au fost turbulențe serioase. Echipajul s-a comportat foarte bine, ne-au anunțat din timp ce se va întâmpla. Trebuia să aterizăm la ora 08.00 la Bergamo, însă nu s-a putut.

Aeronava era plină cu români și trebuia să ajungă la Milano

Din ce am înțeles au fost mai multe avioane care n-au reușit acest lucru. Cu natura este bine să nu te pui, să nu riști prea mult. Așa că a fost o decizie inspirată a pilotului”, a povestit un pasager al avionului. „Ne-am speriat, dar foarte puțin. În ciuda turbulențelor, avionul s-a comportat exemplar. Știam că există o furtună mare în Italia.

ADVERTISEMENT

Am fost avertizat la telefon, chiar înainte să mă urc în avion, de un prieten care lucrează în zonă. Acum suntem în autobuz, ne îndreptăm către Bergamo”, a spus un alt pasager.