Sport

VIDEO+FOTO. Avion PRĂBUŞIT cu o echipă de TOP din Brazilia la bord, în drum spre finala Copei Sudamericana! PSG donează 40.000.000 de euro!

UPDATE, 19:50. În semn de solidaritate, cluburile Coritiba, Corinthians, Palmeiras, Portuguesa, Santos şi Sao Paulo vor să trimită, fără nici un cost, jucători sub formă de împrumut...
29.11.2016 | 19:40
VIDEOFOTO Avion PRABUSIT cu o echipa de TOP din Brazilia la bord in drum spre finala Copei Sudamericana PSG doneaza 40000000 de euro
ADVERTISEMENT

UPDATE, 19:50. În semn de solidaritate, cluburile Coritiba, Corinthians, Palmeiras, Portuguesa, Santos şi Sao Paulo vor să trimită, fără nici un cost, jucători sub formă de împrumut la Chapecoense.

UPDATE, 18:14. PSG va dona 40.000.000 de euro clubului Chapecoense. 

vinicius

UPDATE 17:00. BILANŢUL ACTUALIZAT:  6 supravieţuitori, dintre care: 3 fotbalişti, 1 jurnalist, 2 membri ai echipajului – 75 victime decedate

ADVERTISEMENT

UPDATE 14:00. A mai fost găsit încă un fotbalist care a supravieţuit după prăbuşirea avionului în Columbia. Pompierii din Medellin au anunţat că fundaşul Zampier Neto a fost găsit cu viaţă şi a fost dus la spital, relatează SporTV.

VIDEO

UPDATE 13:45 Presa sud-americană anunţă că portarul Danilo a decedat în spital, deşi tatăl său primise asigurări că se află într-o stare bună cu o oră înaintea decesului. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 13:22 / Atletico Nacional, cealaltă finalistă a Cupei Sudamericana, a notificat CONMEBOL că nu mai vrea să joace meciul. Atletico Nacional a fost de acord ca trofeul să meargă în vitrina lui Chapecoense.

UPDATE 12:25 / Poliţia din Columbia a anunţat oficial doar 5 supravieţuitori în accidentul aviatic de lîngă Medelin. Între aceştia se află trei fotbalişti din lotul echipei Chapecoense. Alte 76 de persoane şi-au pierdut viaţa.

ADVERTISEMENT

Opreaţiunile de salvare au fost sistate, după ce s-au ajuns la concluzia că nu s-ar mai afla nimeni în viaţă. Unul dintre jucători ar fi decedat la 100 de metri de spital, a anuţat presa din Columbia.

UPDATE 12:00 / Jucătorii care nu au făcut parte din lotul celor de la Chapecoense pentru deplasarea în Columbia s-au adunat în vestiarul echipei.

ADVERTISEMENT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA

UPDATE 11:35 / Au apărut primele imagini cu Alan Ruschel, jucătorul celor de la Chapecoense, în momentul în care a ajuns la clinica San Juan de Dios din Columbia.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

UPDATE 11:20 / Rudele şi prietenii jucătorilor care se aflau în avionul groazei s-au adunat la stadionul din Chapeco, acolo unde aşteaptă veşti.

1

UPDATE 11:15 / Jose Acevedo Ossa, generalul columbian care coordonează căutările a anunţat o cifră tragică: 75 de morţi şi 6 supravieţuitori.

UPDATE 11:10 / Primele detalii despre starea în care se află Alan Ruschel, unul dintre fotbaliştii care a supravieţuit după prăbuşirea avionului.

RCN Radio anunţă că Alan Ruschel are multiple fracturi, inclusiv fracturi ale bazinului şi  traumatisme cranio-cerebrale.

UPDATE 11:00 / A fost publicat primul videoclip cu momentul în care avionul formaţiei Chapecoense dispare de pe radar.

UPDATE 10:05 | Conform unui ziar local din Columbia, Danilo, Jackson Follmann şi Alan Ruschel, jucători la Chapecoense, se regăsesc pe lista supravieţuitorilor. Doi dintre ei – Danilo şi Ruschel – chiar îşi făcuseră o poză împreună înainte de plecarea spre Medellin. chapeee UPDATE 10:02 | Autorităţile columbiene au anunţat că sunt opt supravieţuitori. Un avion cu 81 de pasageri la bord, printre care şi întreaga echipă de fotbal braziliană Chapecoense, s-a prăbuşit în noaptea de marţi spre miercuri în Columbia din cauza unor probleme tehnice. Presa internaţională notează faptul că ar exista doar şase supravieţuitori. iiii Chapecoense, ocupanta locului 9 în prima ligă braziliană de fotbal, trebuia să joace în această noapte prima manşă a finalei Copei Sudamericana împotriva columbienilor de la Atletico Nacional.

Primarul oraşului Medellin, Federico Gutierrez, a confirmat accidentul. Acesta a declarat că este posibil să existe supravieţuitori. Mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului.

Despre Chapecoense

  • Club fondat în 1973
  • A obţinut promovarea în prima ligă în 2014
  • Întreaga echipă se deplasa spre Columbia, unde ar fi trebuit să joace finala Copei Sudamericana, competiţie de top în America de Sud
  • Lotul era format exclusiv din jucători brazilieni, mai puţin căpitanul Cléber Santana, de origine argentiniană
ADVERTISEMENT