News

Un avion cu ruta Miami-Londra a făcut cale întoarsă din cauza unei pasagere care nu purta mască

Companiile aeriene au reguli stricte când vine vorba de prevenirea infectării cu coronavirus. De exemplu, un avion cu ruta Miami-Londra a făcut cale întoarsă din cauza unei pasagere care nu purta mască
21.01.2022 | 11:30
Un avion cu ruta MiamiLondra a facut cale intoarsa din cauza unei pasagere care nu purta masca
ADVERTISEMENT

Un avion cu ruta Miami-Londra nu a mai ajuns la destinație la ora preconizată. Din cauza unei pasagere care nu purta mască, aeronava a făcut cale întoarsă, revenind pe pistă la o oră și 48 de minute de la decolare.

Un avion cu ruta Miami-Londra a făcut cale întoarsă din cauza unei pasagere care nu purta mască

Incidentul petrecut recent, pe ruta aeriană Miami-Londra, are în centru o femeie care a refuzat categoric să își pună masca de protecție în timpul zborului, deși regulile companiilor aeriene sunt extrem de clare.

ADVERTISEMENT

Fiindcă astfel de comportamente nu sunt tolerate, avionul care decolase din Miami și care trebuia să ajungă la Londra a făcut cale întoarsă, după cum se poate observa și în poza de mai jos.

Cale întoarsă avion
Avionul care se deplasa spre Londra a făcut cale întoarsă la Miami, din cauza unei femei care nu a vrut să poarte mască. sursă foto: The New York Times

 

“Zborul 38 al American Airlines care făcea legătura între Miami şi Londra s-a întors la Miami din cauza unui client perturbator care a refuzat să respecte cerinţa federală de a purta mască”, a transmis compania American Airlines, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

La o oră și 48 de minute, avionul Boeing 777, care transporta 129 de pasageri și 14 membri ai echipajului, a aterizat pe aeroportul din Miami.

Acesta a fost întâmpinat la întoarcerea în Florida de oamenii legii, care o așteptau pe individa în cauză.

ADVERTISEMENT

“Odată ce avionul a ajuns la poarta de îmbarcare, pasagera a fost escortată afară din avion de poliţia din Miami fără incidente”, a declarat un reprezentant al poliţiei, citat de CNN.

De asemenea, reprezentanții companiei American Airlines au precizat că pasagera implicată în acest incident a fost trecută pe o listă neagră a companiei, urmând a fi desfășurată o anchetă mai aprofundată.

ADVERTISEMENT

Companiile aeriene, reguli dure pe timp de pandemie

Persoanele care aleg să călătorească cu avionul trebuie să ia în considerare faptul că purtarea măștii este obligatorie la bordul aeronavei.

Regulile trebuie respectate de toți, inclusiv de cei care nu sunt de acord cu ele.

Autoritatea de reglementare a aviaţiei civile din SUA a precizat în luna ianuarie a anului trecut că toleranța pentru persoanele care refuză să poarte mască în timpul zborului este zero.

Acest lucru se întâmplă cu atât mai mult cu cât numărul cazurilor de violență verbală sau vătămare corporală asupra personalului din avioane a fost unul masiv.

ADVERTISEMENT