Life

Avionul Magic, visul oricărui copil! Nu rata jucăria verii, numai cu revista Taifasuri! Cadoul ideal pentru bucuria tuturor, de la nepoți la bunici!

Revista TAIFASURI 989 vă oferă jucăria verii: AVIONUL MAGIC! Visul și bucuria oricărui copil. Cadoul ideal pentru toată familia, de la nepoți la bunici, numai cu revista Taifasuri!
21.06.2024 | 13:27
Avionul Magic, visul oricărui copil! Nu rata jucăria verii, numai cu revista Taifasuri! Cadoul ideal pentru bucuria tuturor, de la nepoți la bunici!
ADVERTISEMENT

Cine nu și-a imaginat măcar o dată în viață, mai ales în prima parte a drumului prin lume, în copilărie, că… zboară? Că este la manșa unui avion cu care să privească Pământul de sus, sus de tot? Avionul este pasul omului către cer. AVIONUL MAGIC este pasul revistei TAIFASURI spre bucuria copiilor. Mici și… mari! Acum, la orice difuzor de presă din România!

AVIONUL MAGIC, visul oricărui copil, cadoul revistei TAIFASURI pentru bucuria tuturor, de la nepoți la bunici!

Visul omului de a zbura este vechi de milenii, de la primul pas făcut în picioare de hominidul Australopithecus, acum aproape două milioane de ani, pe teritoriul Africii.

ADVERTISEMENT

Primele „obiecte zburătoare” au fost… zmeele realizate prin anul 200 î.Hr. în China, cu ajutorul cărora un om putea survola teritoriul inamic în timpul confruntărilor armate. Au fost apoi planoarele secolului al XVI-lea, baloanele secolului al XVII-lea.

În 1903, frații americani Orville și Wilbur Wrigt au spus că au reușit primul zbor „controlat, susținut și autopropulsat al unui aparat mai greu ca aerul” (web.archive.org).

ADVERTISEMENT

Numai că, fără dovezi și martori în afara propriilor declarații, frații Wright au lăsat onoarea primului zbor „oficial” din istorie românului nostru Traian Vuia, pe 18 martie 1906. De atunci se poate spune că a început istoria aviației moderne.

Ușor de asamblat, AVIONUL MAGIC testează îndemânarea copiilor sau a… părinților și bunicilor!

Acum, în plin iunie, luna copiilor, revista TAIFASURI 989 vine cu un cadou „zburător” pentru toți micuții, pentru nepoți și bunici, AVIONUL MAGIC. Este o jucărie construibilă, ușor de asamblat, îndemânarea copiilor (sau a… părinților și bunicilor!) este pusă la încercare. Ca o distracție suplimentară!

ADVERTISEMENT

Sunt 4 operații simple de efectuat (le găsiți pe punga în care este livrat AVIONUL MAGIC) pentru asamblarea celor 3 elemente componente – aripa față, aripa spate, elicea – și AVIONUL MAGIC este gata de zbor! Da, are și elice, nu este un simplu… planor, pentru o experiență mai intensă, mai plăcută.

avionul Magic cu revista Taifasuri 989
Nu ratați AVIONUL MAGIC, bucuria copiilor în luna copiilor, numai cu revista TAIFASURI 989!

În fața blocului, în curtea casei, în grădina bunicilor, în poienile munților sau pe plajele scăldate de magia valurilor, de la Mamaia în… Grecia sau mai departe, AVIONUL MAGIC înseamnă bucurie, distracție, aventură pentru copii, satisfacție și mulțumire pentru părinți și bunici.

ADVERTISEMENT

Nu ratați jucăria verii, AVIONUL MAGIC! Numai cu revista TAIFASURI 989! Zburați spre sufletul copiilor cu AVIONUL MAGIC!

Nu uitați: numai achiziționând numărul 989 al revistei TAIFASURI, pe tarabe începând de ieri, joi, 20 iunie, veți primi AVIONUL MAGIC la care visează toți copii. Nu ratați ocazia să faceți cadoul verii celor mici și dragi! Bucuria lor este și bucuria voastră, mame, tați, mătuși, unchi, bunicuțe și bunici! Zburați spre sufletul copiilor cu AVIONUL MAGIC!

Cereți vânzătorului de presă AVIONUL MAGIC dacă nu-l primiți odată cu revista TAIFASURI 989! Reclamații, la telefon 031/432.69.48. Distracție maximă, la munte, la mare și-n orice împrejurare cu AVIONUL MAGIC și revista TAIFASURI 989!

ADVERTISEMENT