News

Avocatul Luizei crede că Gheorghe Dincă nu colaborează cu poliția pentru că „mai sunt și alte victime”

05.08.2019 | 12:41
Avocatul Luizei crede ca Gheorghe Dinca nu colaboreaza cu politia pentru ca mai sunt si alte victime

Ancheta continuă în cazul criminalului de la Caracal. Gheorghe Dincă este invitat să ofere cât mai multe detalii criminaliștilor cu privire la locul în care a abandonat trupul Luizei, fata de 19 ani dată dispărută în aprilie și despre care bărbatul susține că a omorât-o și a aruncat-o în Dunăre. Avocatul familiei Luizei Melencu susține însă că Gheorghe Dincă trage de timp și caută să colaboreze cu poliția doar dacă primește favoruri din partea oamenilor legii.

Avocatul Luizei susține că Gheorghe Dincă nu colaborează cu poliția

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a dat mai multe detalii cu privire la modul în care Gheorghe Dincă vrea colaborează cu autoritățile: „Cât despre infractor, despre acest monstru, nu prea cooperează mai deloc. Cooperează în sensul în care îi e favorabilă cooperarea, toate sunt expuse de el în așa fel încât să îi prindă bine. Tot ce a făcut spune că nu a făcut cu intenție, pentru a obține o pedeapsă mult mai mică. Una e să vrei să omori pe cineva, alta e să să-i dai o palmă și să dea cu capul de un cui, de un perete și din greșeală, cum ar fi, să-l omori. El expune astfel de situații bine titrate, bine învățate că lecții”, a spus Pop, pentru Digi 24.

Tonel Pop este sigur că Gheorghe Dincă se ferește să indice locul în care a ascuns trupurile fetelor pentru că acolo ar putea fi mai multe victime: „Nu vrea să spună unde a ascuns trupurile fetelor. Nu vrea să spună pentru că acolo unde a dus corpul sau bucăți din corpul victimelor mai sunt și alte victime. Cazul Luiza, dacă ar fi fost rezolvat, nici măcar nu ar mai fi ajuns să fie cazul Alexandra. Dar nici cazul Luiza nu ar fi fost cunoscut dacă nu Alexandra. Suntem într-un cerc vicios”, a spus Tonel Pop.

Avocatul Luizei crede că Gheorghe Dincă nu colaborează cu poliția de teamă să nu fie descoperite alte victime
Avocatul Luizei crede că Gheorghe Dincă nu colaborează cu poliția de teamă să nu fie descoperite alte victime

Gheorghe Dincă s-a răstit la anchetatori când o căutau pe Luiza

De altfel, sursele din anchetă susțin că Gheorghe Dincă nici nu mai vrea să colaboreze cu oamenii legii. El s-ar fi răstit la anchetatori în momentul în care aceștia îi cereau explicații cu privire la cazul Luizei: e: „Era noapte, în faţa mea era o întindere mare de apă. Se vedeau luminile unui oraş mare în depărtare, nu mai ţin minte, Corabia sau Turnu Măgurele, era întuneric beznă. Nu mai ţin minte unde am făcut stânga, unde am făcut dreapta. Am ocolit localităţile şi am mers numai pe câmp, de teamă să nu mă oprească poliţia la vreun control în traffic. Nu mă mai întrebaţi, eu am recunoscut fapta şi nu mă mai obosiţi, mă stresaţi şi mă plimbaţi, atâta vreme cât eu am recunoscut”, a spus criminalul.