Life

Avocata familiei regretatului Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri uluitoare. “Toți medicii au greșit”

Carmen Obârșanu, avocata familiei regretatului Petrică Mîțu Stoian, face acuzații grave. Aceasta a vorbit despre procesul intentat medicilor care l-au tratat pe artist.
05.03.2022 | 12:39
Avocata familiei regretatului Petrica Mitu Stoian dezvaluiri uluitoare Toti medicii au gresit
ADVERTISEMENT

Avocata familiei regretatului Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri uluitoare. Aceasta spune că instanța a decis ca familia artistului să nu primească o copie după certificatul medico-legal.

Avocata familiei regretatului Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri uluitoare. “Toți medicii au greșit”

Carmen Obârșanu a dat amănunte despre procesul intentat medicilor care l-au îngrijit pe Petrică Mîțu Stoian. Aceasta spune că în opinia sa, toți au comis erori grave și de aceea s-a stins din viață maestrul. Potrivit avocatei, medicii de la clinica privată nu i-ar fi făcut acestuia nicio investigație înainte de a-l băga în camera hiperbară.

ADVERTISEMENT

Medicii au primit o amendă pentru felul în care l-au tratat pe solist și au contestat-o în instanță.

“Amenda au primit-o, au contestat-o și li s-a respins acum două săptămâni. Acum vor face recurs. Părerea mea este că toți au greșit, toți medicii. Cei de la clinică, că nu l-au investigat înainte să-l bage în camera hiperbară.

ADVERTISEMENT

După aceea, a ajuns la Reșița și la Reșița l-au ținut, deși cazul îi depășea ca și capacitatea profesională, până când a murit”, a declarat Carmen Obârșanu la Antena Stars, potrivit Spynews.

În plus, familiei regretatului interpret de muzică populară nu a primit nici acum o copie a certificatului medico-legal pentru că instanța a interzis acest lucru. Avocata a solicitat ca de acest caz să se ocupe procurori cu experiență, dar cererea i-a fost respinsă.

ADVERTISEMENT

“Până în acest moment, e dată o ordonanță prin care mi se interzice să mi se elibereze copie după raportul medico-legal. Momentan stau în expectativă și aștept audierile. Mie îmi era clar de la început, pentru că nu au fost puse niște întrebări de esență”, a mai spus avocata.

Fondatorul clinicii unde a fost tratat regretatul interpret de muzică populară a făcut câteva declarații despre acest caz.

ADVERTISEMENT

“Moartea artistului Petrică Mîțu Stoian este regretabilă, dar el nu a murit la noi ci la Spitalul din Reșița. Presa nu a fost atentă la acest detaliu, oare de ce?

Întrebați la spitalul din Reșița ce s-a întâmplat cu dânsul în ultimele 12 ore cât a fost acolo, din care, în primele 6 ore au confirmat că s-a simțit bine.

S-a vorbit mult și fără dovezi”, a declarat profesorul Pavel Chirilă pentru FANATIK.

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT