News

Avocata lui Liviu Dragnea, petiție pentru revocarea lui Clotilde Armand din funcția de primar!

07.02.2021 | 12:17
Avocata lui Liviu Dragnea petitie pentru revocarea lui Clotilde Armand din functia de primar
ADVERTISEMENT

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu a făcut o petiție pentru revocarea Clotildei Armand! Aceasta vrea să strângă acum cât mai multe semnături în vederea demiterii prin referendum a primarului sectorului 1.

Și actualul edil a ieșit la atac. Potrivit Clotildei, avocata ar fi avut mai multe contracte cu Primăria Sectorului 1 în mandatele lui Andrei Chiliman și Daniel Tudorache.

ADVERTISEMENT

Varianta avocatei este cu totul alta. Teodosiu susține că Clotilde Armand ar fi nesocotit interesele generale ale colectivității locale și nu și-ar fi exercitat atribuțiile ce îi revin, potrivit legii.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, petiție pentru revocarea Clotildei Armand!

“Timp de peste doua luni, a determinat impiedicarea colectarii deseurilor/gunoiului menajer din sectorul 1, generand, in plina pandemie si criza epidemico-sanitara de virus SARS-COV 2, reale focare de infectie, punand astfel in pericol sanatatea publica”, sustine Flavia Teodosiu, potrivit petitiei.

ADVERTISEMENT

Avocata s-a interesat și spune că pentru demararea acestui demers sunt necesare undeva în jurul a 65.000 de semnături.

“Greu, dar nu imposibil. Cetatenii responsabili ai Sectorului 1 se pot manifesta in mod legal pentru apararea drepturilor si intereselor proprii”, a mai transmis avocata Flavia Teodosiu.

ADVERTISEMENT

Interesant este că Flavia Teodosiu a avut mereu legături cu PSD. Aceasta este și avocata fostului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, judecată în dosarul insulei Belina.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand  a publicat anul trecut lista avocaților care au încasat bani de la instituția pe care o conduce după căștigarea alegerilor locale. Armand s-a referit strict la perioada 2007- 2020, perioadă în care primăria ar fi plătit pentru servicii juridice, deși există departament juridic și juriști în interior.

ADVERTISEMENT

Pe lista era și Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea. Aceasta a încasat atunci peste 574.000 de lei, adică aproape 120.000 de euro.

De altfel, avocata a luat bani pentru servicii juridice începând cu 2009, când primarul Sectorului 1 era Andrei Chiliman, de la PNL, până în 2017, an în care Daniel Tudorache de la PSD conducea primăria.

ADVERTISEMENT