ADVERTISEMENT
News

Avocata lui Liviu Dragnea, petiție pentru revocarea lui Clotilde Armand din funcția de primar!

Autor: Alexandru Năstase | 07.02.2021 | 12:17
Avocata lui Liviu Dragnea, petiție pentru revocarea lui Clotilde Armand din funcția de primar!
Flavia Teodosiu strânge semnături pentru demiterea Clotildei Armand. Sursa foto - colaj Fanatik

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu a făcut o petiție pentru revocarea Clotildei Armand! Aceasta vrea să strângă acum cât mai multe semnături în vederea demiterii prin referendum a primarului sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Și actualul edil a ieșit la atac. Potrivit Clotildei, avocata ar fi avut mai multe contracte cu Primăria Sectorului 1 în mandatele lui Andrei Chiliman și Daniel Tudorache.

Varianta avocatei este cu totul alta. Teodosiu susține că Clotilde Armand ar fi nesocotit interesele generale ale colectivității locale și nu și-ar fi exercitat atribuțiile ce îi revin, potrivit legii.

ADVERTISEMENT

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, petiție pentru revocarea Clotildei Armand!

“Timp de peste doua luni, a determinat impiedicarea colectarii deseurilor/gunoiului menajer din sectorul 1, generand, in plina pandemie si criza epidemico-sanitara de virus SARS-COV 2, reale focare de infectie, punand astfel in pericol sanatatea publica”, sustine Flavia Teodosiu, potrivit petitiei.

Avocata s-a interesat și spune că pentru demararea acestui demers sunt necesare undeva în jurul a 65.000 de semnături.

ADVERTISEMENT

“Greu, dar nu imposibil. Cetatenii responsabili ai Sectorului 1 se pot manifesta in mod legal pentru apararea drepturilor si intereselor proprii”, a mai transmis avocata Flavia Teodosiu.

Interesant este că Flavia Teodosiu a avut mereu legături cu PSD. Aceasta este și avocata fostului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, judecată în dosarul insulei Belina.

ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand  a publicat anul trecut lista avocaților care au încasat bani de la instituția pe care o conduce după căștigarea alegerilor locale. Armand s-a referit strict la perioada 2007- 2020, perioadă în care primăria ar fi plătit pentru servicii juridice, deși există departament juridic și juriști în interior.

ADVERTISEMENT

Pe lista era și Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea. Aceasta a încasat atunci peste 574.000 de lei, adică aproape 120.000 de euro.

De altfel, avocata a luat bani pentru servicii juridice începând cu 2009, când primarul Sectorului 1 era Andrei Chiliman, de la PNL, până în 2017, an în care Daniel Tudorache de la PSD conducea primăria.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!