News

Avocata lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea! A fost acuzat de furt! Ce ar fi sustras și cât a suferit

29.04.2019 | 12:14
Avocata lui Razvan Ciobanu rupe tacerea A fost acuzat de furt Ce ar fi sustras si cat a suferit

Razvan Ciobanu a murit fara să-și facă dreptate! Acum s-a aflat că celebrul creator de modă a fost acuzat de furt, iar acum urma să-și caute dreptatea în justiție, după cum a declarat avocata sa, Oana Anghel, care a vorbit despre necazul prin care a trecut Răzvan Ciobanu în ultma perioadă. 

Răzvan Ciobanu a fost acuzat de furtul unui ceas foarte scump

”Eu am vorbit cu el saptamana trecuta inainte de sarbatori. Urma sa depunem plangere împotriva unei persoane care îl acuzase de furt, urma ca el să găsească un martor. Era o acțiune de răspundere civilă. Era vorba de un ceas foarte scump care a dispărut dintr-un magazin. (…)

Era foarte abătut, îl afectau foarte mult denigrările apărute în presă. Suferea enorm, am și mesaje pe WhatsApp în care spunea asta. Indiferent de tristețea lui, nu m-am gândit că ar vrea să își încheie socotelile cu viața. Era optimist, deși sensibil! I-a plăcut viața.

Razvan Ciobanu furt
Razvan Ciobanu a fost acuzat de furtul unui ceas foarte scump

Răzvan Ciobanu a vrut să-și facă dreptate în justiție, dar nu a mai apucat

A avut mulți prieteni, dar în ultima perioadă îl depășeau toate aceste probleme, iar singura cale era justiția, pentru a arăta adevărul”, a declarat Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier în localitatea contănțeană Săcele. Mașina de teren a creatorului de modă a mers pe lângă carosabil aproape un kilometru. Mai mult, se pare că creatorul de modă nu purta centura de siguranță, deoarece trupul său a fost găsit în afara mașinii.

Accidentul a fost semnalat de un localnic, care a trecut prin zonă și a văzut rămășițe din mașina creatorului de modă. Acesta a mers pe urmele plasticelor rupte și a ajuns la mașina răsturnată a creatorului de modă. Omul care a sunat imediat la 112 le-a spus salvatorilor că șoferul nu are semne vitale.

Ambulanța care a sosit la fața locului l-a găsit mort pe Răzvan Ciobanu, medicii nemaiputând face nimic petru celebrul creator de modă, așa că doar au constatat decesul.