Fotbal intern

Avocata Roxana Diaconu a murit! A fost membru în comisia de recurs a FRF: „Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele”

24.05.2020 | 17:40
Avocata Roxana Diaconu a murit A fost membru in comisia de recurs a FRF Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobbyurile mele
ADVERTISEMENT

O veste tristă vine de la Federația Română de Fotbal… A murit avocata Roxana Diaconu, care făcea parte din comisia de recurs a FRF.

Avocata Roxana Diaconu a murit

Roxana Dumitru era membru al Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal din 2015 și spunea cât de important este sportul în viața ei.

ADVERTISEMENT

„A fost un moment de la care am avut posibilitatea să analizez dintr-o altă perspectivă modul de soluționare a unui dosar.

Astfel, împreună cu colegii mei avocați din completul de recurs, avem posibilitatea să analizam și să pronunțăm soluții în dosarele având ca obiect litigii sportive, ascultând și analizând argumentele tuturor părților litigante”, spunea într-un interviu pentru legalmagazin,ro.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal: „Regretăm dispariția prematură a Roxanei Diaconu, membru al Comisiei de Recurs FRF. Condoleanțe familiei îndurerate!”.

„Sportul a reprezentat unul dintre hobby-urile mele”

„Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune.

ADVERTISEMENT

Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, spunea Roxana în urmă cu doi ani.

„Consider că cea mai importantă calitate a unei viitoare doamne avocat este dorința de perfecționare în a cunoaște cât mai bine legislația, de a acorda maximă atenție și implicare fiecărui caz în parte, iar fiecare client să fie considerat și tratat ca fiind cel mai important.

ADVERTISEMENT

Într-o lume a bărbaților, mă bucură faptul că mă regăsesc printre femeile care activează în acest domeniu în care eu lucrez 18 ani”, concluziona avocata.

ADVERTISEMENT