Life

Avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian îl vrea pe Doru Gușman în fața judecătorilor: „Cer să fie reaudiat”

Maria Obârșanu, avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, a ieșit în public și a spus că fostul impresar al regretatului artist ar trebui să dea socoteală în fața instanței.
07.03.2022 | 17:01
Avocata surorilor lui Petrica Mitu Stoian il vrea pe Doru Gusman in fata judecatorilor Cer sa fie reaudiat
ADVERTISEMENT

Maria Obârșanu, avocata surorilor regretatului folclorist Petrică Mîțu Stoian a ieșit public într-o emisiune de televiziune, unde a lansat o serie de acuzații incredibile.

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian cere reaudierea lui Doru Gușman

Femeia care le reprezintă pe surorile lui Mîțu Stoian susține că fostul impresar, Doru Gușman, a ascuns starea de sănătate a cântărețului. A mai zis că, în goana după bani, acesta ar fi fost neglijat, participând în continuare la evenimente.

ADVERTISEMENT

Avocata familiei Stoian susține că, din informațiile ei, Petrică avea Covid și reclamă faptul că nu a fost testat înainte ca acesta să moară. Toată lumea știe că artistul trecuse prin boală cu câteva luni înainte de deces. În spațiul public s-a vehiculat că acesta se confrunta cu sindromul post-Covid, problemele sale de sănătate multiplicându-se după ce s-a confruntat cu coronavirusul.

Carmen Obârșanu a declarat în emisiunea lui Cristi Brancu nici mai mult, nici mai puțin decât că vrea ca Doru Gușman să fie reaudiat. A reamintit faptul că fata lui Gușman, medic de profesie, a fost cea care l-a tratat pe cântăreț și că în cazul stării sale de sănătate există multe semne de întrebare. Nici până în ziua de azi nu s-a întocmit raportul de expertiză medico-legală, în urma căruia să se specifice clar în ce circumstanțe a murit interpretul de muzică tradițională din Oltenia.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui întrebat domnul Gușman. Cer să fie reaudiat. Audierile au fost superficiale. 

Aștept să se finalizeze raportul de expertiză medico-legală. Am făcut cerere să fie preluată de o unitate de procuratură cu mai multă experiență”, a declarat Maria Obârșanu la Prima TV. „Fiica impresarului și domnul Gușman știau că Petrică avea un tratament puternic pentru o afecțiune gravă”, a mai zis M. Obârșanu.

„Familia este unită”

Reprezentanta legală a surorilor lui Petrică M. Stoian a vrut să precizeze că și procesul privind moștenirea artistului continuă. Toate bunurile acestuia vor fi împărțite între cei care au făcut parte din familia lui. Excepție face Doru Gușman. 

ADVERTISEMENT

„Cu privire la moștenire, aceea continuă. Se ocupă notarul. Nu e de competența mea aici. Nu se ceartă familia. Familia este unită. Vreau să mai spun ceva. Eu cred că omul acesta a murit cu zile”, a completat avocata.