News

Avocatul Adrian Cuculis consideră că inclusiv Ciprian Ciucu trebuie să răspundă penal în cazul femeii ucise de câini în zona Lacul Morii: “Este vorba despre omor”

Avocatul Adrian Cuculis vrea ca primarul sectorului 6 să fie acuzat penal pentru tragedia de la Lacul Morii şi să răspundă pentru moartea Anei Oros
22.01.2023 | 16:52
Avocatul Adrian Cuculis considera ca inclusiv Ciprian Ciucu trebuie sa raspunda penal in cazul femeii ucise de caini in zona Lacul Morii Este vorba despre omor
Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, este văzut de Adrian Cuculis vinovat pentru moartea Anei Oros Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ana Oros, femeia de 44 de ani ucisă de maidanezi sâmbătă, în zona Lacului Morii, era mama unui copil pe care îl creştea singură, ea fiind divorţată de mai multă vreme. Singura sa rudă este o soră, care trăieşte în Anglia.

Ana Oros era divorţată şi mama unui copil

La prima vedere, cazul tragic al Anei Oros ar urma să fie plasat de procurori în categoria “omor din culpă”, însă avocatul Adrian Cuculis, care s-a oferit să reprezinte rudele femeii, spune că este un caz clar de simplu “omor”.

ADVERTISEMENT

Într-o declaraţie pentru gandul.ro, el a spus că încearcă să o contacteze pe sora din Anglia a Anei, pentru a o consilia în formularea unei plângeri penale, pentru omor, și ca să obțină astfel daune materiale pentru copilul minor.

“Doamna era divorțată, fostul soț este absolut neinteresat și dezinteresat de subiectul ăsta și nu vrea să vorbească cu nimeni, iar în spate a rămas un copil minor. Nu știu exact situația lui, știu doar că mai are o soră, care trăiește în Anglia, aceasta este toată familia ei.

ADVERTISEMENT

Încă nu am reușit să iau legătură cu cineva din familie, pe mine m-ar fi interesat să îi ajut cu treaba asta”, a declarat Adrian Cuculis, pentru sursa citată.

Cât priveşte răspunderea penală pentru această tragedie, avocatul consideră că ea ar trebui să fie mult mai mare şi acuzele nu ar trebui îndreptate doar împotriva ASPA şi a Poliţiei Locale Sector 6.

ADVERTISEMENT

Asemenea situaţiei de la sectorul 4, unde primarul Piedone a intrat la închisoare după ce au murit oameni la Clubul Colectiv, Adrian Cuculis crede că răspunderea ar trebui să ajungă şi în acest caz până la primarul de sector, Ciprian Ciucu.

“Nu poate fi vorba de un singur om care să răspundă. Sigur, Ciprian Ciucu, primarul S6, este capul instituției. Ne uităm la ce s-a întâmplat cu Piedone, care a intrat la pușcărie, pentru că au murit niște oameni, el semnând niște autorizații.

ADVERTISEMENT

Tu, dacă ai primit niște sesizări în sensul ăsta și nu ai dat ordine mai departe celor din subordinea ta, iar ulterior a murit un om, sigur că vei răspunde și tu. Și acțiunea penală probabil că îl va viza și pe el, îi va viza pe toți cei din conducerea pe verticală”, a mai spus Cuculis, pentrui gandul.ro.

ADVERTISEMENT