Life

Avocatul Adrian Cuculis, predicție despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: „Fata mai mare ar putea fi audiată”

Avocatul Adrian Cuculis a comentat divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu în cadrul unei intervenții televizate, spunând cum ar putea continua procesul dintre cei doi.
03.05.2022 | 16:39
Avocatul Adrian Cuculis predictie despre divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu Fata mai mare ar putea fi audiata
Avocatul Cuculis a comentat divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. Foto: libertatea.ro/ antena3.ro
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni! Divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu, despre care s-a speculat intens în ultimii 2 ani, este real!

Avocatul Cuculis a vorbit despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu

Ca în orice separare unde la mijloc sunt copii, și în acest caz lucrurile par un pic mai complicate decât pare la prima vedere. Asta deoarece cei doi foști parteneri de viață nu au ajuns încă la o înțelegere privind împărțirea timpului petrecut de fiecare cu cele două fetițe.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit de curând că designerul a solicitat o ordonanță președințială, acțiune la care se recurge atunci când părțile nu se înțeleg când vine vorba despre programul de vizitare al copiilor.

Despre această situație a comentat și avocatul Adrian Cuculis, care este de părere că fata cea mare a cuplului ar putea fi întrebată în instanță cu cine vrea să petreacă mai mult timp dintre cei doi părinți.

ADVERTISEMENT

„Fata cea mare ar putea fi audiată”

„E o practică relativ redusă. Domiciliul alternativ nu înseamnă să te muți din casă, ci să muți copiii din stânga în dreapta. Decât să muți copiii, să îi scoți din mediul lor natural, mai degrabă te muți tu ca părinte. Poate fi o situație acceptată. Legea nu interzice și se poate solicita un asemenea program instanței de judecată.

Asta a stârnit domnului Ciucu de a depune această ordonanță. Fata puțin mai mare ar putea fi audiată: tu vrei la mami sau vrei la tati? Bine, eu am văzut dosare cu copii audiați la 3 ani. Numai audiere nu e aia. Peste 10 ani deja e obligatoriu ca minorul să fie audiat”, a declarat Adrian Cuculis la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Avocatul a mai spus că interesul superior al copilului este cel care primează într-un astfel de divorț și că, pentru el, este de mirare de ce s-a ajuns la această situație, având în vedere că Alina și Alex au pozat mereu într-o familie echilibrată unde înțelegerea părea să domnească.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au două fetițe împreună: Elena Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani).

ADVERTISEMENT