News

Avocatul din Iași care și-a omorât iubita însărcinată, condamnat la 23 de ani de închisoare. Tânăra a fost aruncată de la etajul 6

Decizie privindu-l pe avocatul din Iași care și-a ucis iubita însărcinată. Sebastian Felecanu a fost condamnat la închisoare.
21.06.2024 | 16:25
Avocatul din Iasi care sia omorat iubita insarcinata condamnat la 23 de ani de inchisoare Tanara a fost aruncata de la etajul 6
Avocatul din Iași care și-a omorât iubita însărcinată, condamnat la închisoare. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Avocatul din Iași care și-a ucis iubita însărcinată, aruncând-o de la etajul șase al blocului unde locuiau, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat. Însă, decizia nu este definitivă.

Avocatul din Iași care și-a ucis iubita însărcinată, condamnat la închisoare

Crima oribilă a avut loc în noaptea de 19 iunie 2021, după ce cuplul s-a întors de la o petrecere. Sebastian Felecanu și Monica Cioată erau împreună de ceva timp, însă relația dintre cei doi nu mergea bine. Potrivit vecinilor, din casa lor se auzeau deseori scandaluri.

ADVERTISEMENT

Apropiații spun că ucigașul era violent atât verbal, cât și fizic. De cele mai multe ori, Felecanu avea acest comportament după ce consuma alcool. Victima, în vârstă de 26 de ani, era la rândul ei avocată în cadrul Baroului Iași.

Din datele strânse de anchetatori, în noaptea cu pricina cei doi ar fi avut un nou conflict. Vecinii au spus că au auzit strigăte disperate din apartament, iar ulterior tânăra s-a prăbușit de la etajul șase al imobilului.

ADVERTISEMENT

Inițial, cazul a fost tratat ca sinucidere. Cercetările aveau să demonstreze, că de fapt, avocatul din Iași a ucis-o pe iubita însărcinată. Pe corpul femeii au fost găsite urme de violență. De altfel, pe trupul lui Sebastian Felecanu au fost descoperite multiple leziuni.

Tânăra a fost bătută până a ajuns în stare de semi-conștiență

Prin urmare, anchetatorii și-au dat seama că între cei doi a existat un scandal, urmat de conflict fizic, care a culminat cu uciderea tinerei de 26 de ani. Ea ar fi fost lovită de criminal, sugrumată, iar apoi aruncată de la etaj.

ADVERTISEMENT

Raportul medico-legal a arătat că vicima a fost lovită inclusiv cu obiecte contondente, până când a fost lăsată în stare de semi-conștiență. „Profitând de această stare, la ora 04:27, inculpatul Sebastian Felecanu ar fi aşezat corpul victimei cu faţa în jos, orientată spre interiorul camerei şi cu picioarele în exterior, pe marginea ferestrei bucătăriei şi ar fi împins-o în exteriorul clădirii, Monica Cioată fiind astfel aruncată de la etajul 6.

Prin această modalitate de comitere a faptei, Sebastian Felecanu ar fi încercat să mascheze uciderea victimei și ar fi realizat un act homicidal disimulat în sinucidere”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

De altfel, o cameră de supraveghere din zona respectivă a surprins momentul în care Monica Cioată s-a prăbușit de la etajul 6. Acum, Sebastian Felecanu a fost condamnat de Curtea de Apel Iași la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat. În plus, el trebuie să plătească daune în valore de 210.000 euro.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis...
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo până în 4 august
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu...
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu ce argumente
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!