News

Avocatul familiei Luizei face acuzații grave în cazul Caracal: „Gheorghe Dincă e sfătuit de cineva”. De ce se teme Tonel Pop

06.08.2019 | 11:31
Avocatul familiei Luizei face acuzatii grave in cazul Caracal Gheorghe Dinca e sfatuit de cineva De ce se teme Tonel Pop

Avocatul familiei Luizei Melencu face acuzații extrem de grave în cazul Caracal. Maniera în care acționează procurorii nu este convingătoare pentru Tonel Pop, cel care reprezintă familia adolescentei dispărute pe 14 aprilie 2019. Acesta nu înțelege de ce anchetatorii se bazează în mare parte pe declarațiile lui Gheorghe Dincă și de ce se fac cercetări în anumite locuri când puteau fi făcute din prima zi.

Avocatul familiei Luizei, suspiciuni evidente în cazul Caracal

Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă s-ar putea să fie sfătuit de cineva ce și cum să spună astfel încât adevărații vinovați să scape. Avocatul se teme că acest caz se va închide repede pentru că dacă s-ar investiga mai mult, cel mai probabil s-ar ajunge la niște nume mari și s-ar descoperi întreaga rețea din județul Olt.

„Mie îmi este teamă că acest caz se va închide odată ce sunt identificate cele două victime pentru care s-au deschis dosare. Eu cred că Dincă, dând aceste două victime, el încearcă să închidă cazul. Asta mă tem eu. Anchetatorii susțin că vor merge mai departe, dar eu cred că asta încearcă el și îmi e teamă că acest caz se va închide dacă le identifică pe Luiza și Alexandra. Eu sper ca Luiza să trăiască, dar în acest caz, el are gropi cu beton, tuneluri, e ceva incredibil”, a declarat Tonel Pop astăzi.

avocatul familiei luizei spune ca dinca minte
Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie. Sursa foto: digi24.ro

„O să vedem cine îl sfătuiește (n.r.: pe Gheorghe Dincă)”

Avocatul spune că Dincă este instruit chiar de către o persoană cu experiență judiciară, de cineva care cunoaște bine legea astfel încât toată povestea să capete credibilitate, în ciuda modului ilogic în care au acționat anchetatorii pe teren.  „O să vedem cine îl sfătuiește, pentru că sunt chestii de finețe juridică, ca de exemplu, când a zis că una dintre fete mergea la bancomat să scoată bani și așa a înțeles el că are nevoie de bani”, a spus Tonel Pop.