News

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, dat afară de la percheziții. Unde s-a fotografiat

07.08.2019 | 14:13
Avocatul familiei Luizei Melencu Tonel Pop dat afara de la perchezitii Unde sa fotografiat

Avocatul care reprezintă familia Luizei Melencu, Tonel Pop a fost dat afară de la perchezițiile efectuate la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal după ce s-a fotografiat în fața unui cort. Avocatul se apără și spune că nu s-a văzut nimic în fotografie din curtea casei din Caracal. 

Tonel Pop, dat afară de la perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă după ce și-a făcut o fotografie

Tonel Pop, avocatul mamei și bunicului Luizei Melencu a fost dat afară de la percheziţiile din casa lui Gheorghe Dincă pentru că şi-a făcut o fotografie într-un combinezon. Fotografia a fost făcută în fața cortului ridicat în curtea casei din Caracal unde se presupune că au murit Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Tonel Pop se apără și spune că fotografia a fost deja ștearsă și că a fost dat afară înainte să facă respectiva poză.

„Am cerut şefului de aici, şefului criminaliştilor, să îmi facă o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei. Pentru combinezonul acela. (…) Am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poza în combinezonul acela pentru că era haios, ştiţi?! Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, deci nu se vede nicio frunză!”, a spus avocatul, conform g4media.ro.

Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă este informat și sfătuit de cineva din exterior
Tonel Pop a explicat motivul pentru care și-a făcut o fotografie în curtea casei lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: digi24.ro

Cum se apără avocatul familiei Luizei Melencu

Tonel Popel a explicat motivul pentru care s-a fotografiat în curtea casei lui Gheorghe Dincă. „Vroiam să am și eu o poză în acest costum desosebit. Acea fotografie este la cort, nu în câmpul limitat. Eram la 30 de metri de câmpul infracțional, eram la cort, un cort închis.”, a declarat avocatul în urmă cu scurt timp la Digi24.

Avocatul familiei Luizei Melencu a ținut să precizeze că anchetatorii încearcă tot felul de pretexte să-l excludă pentru că și-a spus de mai multe ori părerea despre caz, susținând că probele găsite în pădurea din Caracal au fost „plantate”. „Încearcă să găsească tot felul de pretexte. probele sunt dincolo de cort. Deci, așa zisă poză e făcută acolo unde sunt corturile, unde se desfășoară o acțiune informatică.”, a mai spus Tonel Pop.

„Le-am și șters. Fotografia acea este în afar câmpului infracțional. Atenția, fotografia a fost făcută după ce mi-au interzis să intru, nu înainte”, a precizat avocaul familiei Luizei Melencu. Procurorii DIICOT iau în calcul să îi facă sesizare la Baroul Bucureşti.