News

Avocatul familiei Luizei nu crede că Gheorghe Dincă a aruncat sacul cu oase de mai multe luni în pădure. Misterul se adâncește în dosarul Caracal

07.08.2019 | 14:10
Avocatul familiei Luizei nu crede ca Gheorghe Dinca a aruncat sacul cu oase de mai multe luni in padure Misterul se adanceste in dosarul Caracal

Avocatul familiei Luizei Melencu nu crede că Gheorghe Dincă a aruncat sacul cu oase de mai multe luni în pădurea unde a fost găsit, la indicațiile prețioase ale psihopatului. Tonel Pop are suspiciuni cu privire la felul în care procurorii DIICOT fac această anchetă. Tot el a spus că Dincă s-ar putea să fi comis mai mult crime.

Avocatul familiei Luizei: Sacul cu oase părea plantat acolo

Tonel Pop are foarte multe suspiciuni cu privire la informațiile oficiale prezentate de DIICOT, mai ales că ancheta este plină de semne de întrebare, iar multe sunt puse chiar de experții care au lucrat în trecut la cazuri similare.

„E ca un joc de şah. Pur şi simplu îl joacă pe o tablă de şah şi mută pionii, să vedem ce face cu regele. Cred că a vrut să dea şah-mat prin a doua dezvăluire, să găsească al doilea cadavru şi dosarul să se închidă. Având două persoane dispărute, nu mai avem pe cine căuta, pentru că dacă iese ADN-ul ca fiind al Luizei şi nu al Alexandrei, procurorii şi poate şi alţi binevoitori vor zice „ecuaţia este închisă, de ce să săpăm, de ce să spargem, de ce să ne coste 100 – 200.000 de euro, pe cine căutăm? Închidem. La revedere”, a declarat avocatul Tonel Pop, scrie libertatea.ro.

avocatul familiei luizei nu crede in ancheta diicot
Căutările continuă în casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: adevărul.ro

„Sacii păreau destul de curați, nu erau cu apă, cu noroi, nici cenușa nu părea de mult acolo”

Avocatul spune că sacul respectiv, sau sacii, căci ar fi fost mai mulți, nu erau acoperiți de vegetație, care în două luni de zile creștea, nici de noroi, căci a plouat destul de mult în ultima vreme.

„Sacii păreau destul de curaţi, nu erau cu apă, cu noroi şi nici acea cenuşă nu părea de mult acolo. Va trebui analizat toate chiar de biologi în cât timp creşte iarba peste acea cenuşă. Am această suspiciune, că acele probe nu au fost poziţionate acolo de câteva luni”, a spus Tonel Pop.

”Din punctul meu de vedere, dacă acele urme de cenuşă şi acele resturi de oase calcinate ar fi stat câteva luni de zile, clar acolo ar fi trebuit să fie astupate de vegetaţie, adică să crească iarbă, să fie astupate de noroi, de ploi. Inclusiv acei saci, păreau curaţi, nu erau cu apă, cu noroi, nici acea cenușă nu părea de mult timp acolo. Nu părea veche. Am această suspiciune că acele probe nu au vechime, ca şi când erau acolo de câteva luni, păreau proaspăt aruncate acolo, vizavi cu vegetaţia, cu ploile care au fost acolo”, a adăugat avocatul familiei Melencu. a spus Tonel Pop