Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Avocatul FCSB, ironii la adresa lui Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua a clamat o nouă victorie: „Să-l facă cineva general!”. Video exclusiv

Avocatul FCSB, Adrian Căvescu, l-a luat peste picior pe colonelul Florin Talpan și le cere celor de la CSA Steaua să îl facă general.
25.05.2023 | 14:27
Avocatul FCSB ironii la adresa lui Florin Talpan dupa ce juristul CSA Steaua a clamat o noua victorie Sal faca cineva general Video exclusiv
Avocatul FCSB, ironii la adresa lui Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua a clamat o nouă victorie Să-l facă cineva general!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Avocatul FCSB l-a contrazis pe juristul Florin Talpan, care a anunțat o nouă victorie în instanță împotriva FCSB. Apărătorul vicecampioanei României a venit cu propria versiune asupra deciziei ÎCCJ.

Avocatul FCSB, Adrian Căvescu, râde de Florin Talpan: „Poate se mai liniștește”

Adrian Căvescu a explicat la FANATIK SUPERLIGA ce s-a întâmplat la tribunal: „Este vorba de procesul acela cu mărcile în care Curtea de Casație și Justiție nouă ne-a admis recursul și a dispus rejudecarea și în care noi am mai cerut niște clarificări care au fost respinse. Dar n-are legătură cu subiectul principal al cauzei. Dosarul are pe 1 noiembrie primul termen”.

ADVERTISEMENT

Avocatul l-a contrat pe juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua și i-a transmis un mesaj: „Nu este o victorie a lor, e o chestie accesorie. Știu că v-a amețit domnul Talpan. Să îl facă cineva general! Poate se mai liniștește (n.r. râde). Dosarele principale sunt: cel cu mărcile care are termen în toamnă și cel cu palmaresul care încă nu știm când se va judeca. Vom reveni cu clarificări”. 

Acesta le promite suporterilor că va reuși să câștige în cele din urmă în instanță și să îi lase pe „militari” fără marca „Steaua”: „Nu, nu, nu! Acest proces cu mărcile, în care noi încercăm să le anulăm și să se constate că există o marcă notorie în favoarea noastră, are termen la Curtea de Apel București pe 1 noiembrie, în urma recersului admis de Înalta Curte.

ADVERTISEMENT

Această contestație în anulare a fost o simplă clarificare de care noi am avut nevoie. În ceea ce privește respingerea ei, nouă ne-a dat niște răspunsuri. Noi cerem anularea întregului lor portofoliu de mărci cu denumirea Steaua”.

Avocatul FCSB știe de ce Steaua va pierde toate mărcile înregistrate: „Nu avea echipă, nu presta servicii de fotbal”

Adrian Căvescu a dezvăluit cum și-a construit FCSB apărarea în procesul de anulare a mărcilor: „Nu au fost folosite o perioadă pe o perioadă de cinci ani, așa cum spune legea și datorită faptului că la data înregistrării au fost solicitate cu rea credință. De ce? Toate mărcile sunt înregistrate din 2003 în sus.

ADVERTISEMENT

Ori la momentul respectiv, CSA Steaua nu avea echipă, nu presta servicii de fotbal. Noi închiriasem stadionul, noi preluasem echipa, istoria clubului și chiar și toate creanțele. 

Și cei fac ei în momentul acela? Se duc la OSIM și înregistrează mărci cu denumirea Steaua pentru a le scoate zece ani mai târziu din sertar și a ne cere nouă schimbarea denumirii. Ori acest lucru este transmis în limbaj juridic simplu: rea credință”.

ADVERTISEMENT

De ce a fost întoarsă speța la Curtea de Apel București: „Hotărârea este incompletă”

Înalta Curte a constatat că hotărârea inițială a Curții de Apel este incompletă și a restituit dosarul cu termen 1 noiembrie 2023, la Curtea de Apel București. Acesta este fondul cauzei. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Restul, a fost o contestație în anulare și va mai fi și o revizuire. Am vrut noi să clarificăm niște aspecte conexe cauzei, dar dosarul nu s-a pierdut. Nici nu a început să se judece! Pe 1 noiembrie este primul termen”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

Două femei, găsite moarte într-un apartament din Bacău. Ce ipoteze iau în calcul...
Două femei, găsite moarte într-un apartament din Bacău. Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii
Denis Alibec a câștigat 1.200.000 € fără să miște un deget
Denis Alibec a câștigat 1.200.000 € fără să miște un deget
Meseriile în care salariile din România au ajuns cât în Franţa sau Germania....
Meseriile în care salariile din România au ajuns cât în Franţa sau Germania. Atrag şi străini, care primesc chiar şi 7.000 de euro lunar
Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă. Decolteu...
Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă. Decolteu generos şi rochie mulată pe corp
Primele declarații ale lui Șerban Copoț și ale magicianului Robert Tudor, după bătaia...
Primele declarații ale lui Șerban Copoț și ale magicianului Robert Tudor, după bătaia de la iUmor. Cei doi se contrazic: 'Aștept întâlnirea cu producătorii' vs. 'Doamne, Maica Domnului!'
Academicianul Marius Peculea a murit la vârsta de 97 de ani. A construit...
Academicianul Marius Peculea a murit la vârsta de 97 de ani. A construit de la zero Uzina G, de importanță strategică pentru România
Imagini incendiare postate de Megan Fox. Apariție sexy în costum de baie. GALERIE...
Imagini incendiare postate de Megan Fox. Apariție sexy în costum de baie. GALERIE FOTO
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu,...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum de baie
Prima veste bună pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial...
Prima veste bună pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Reacția Regelui Charles când un turist din Oradea l-a sărutat pe obraji și...
Reacția Regelui Charles când un turist din Oradea l-a sărutat pe obraji și l-a îmbrățișat
Anunț pentru cei care au primit decizia de pensionare! Ce trebuie să faceți...
Anunț pentru cei care au primit decizia de pensionare! Ce trebuie să faceți dacă ați primit mai puțini bani la pensie
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!