Life

Avocatul lui Alex Bodi, declarații uluitoare. Ce se întâmplă acum cu fostul Biancăi Drăgușanu

30.11.2020 | 14:59
Avocatul lui Alex Bodi declaratii uluitoare Ce se intampla acum cu fostul Biancai Dragusanu
Avocatul lui Alex Bodi, declarații uluitoare. Ce se întâmplă acum cu fostul Biancăi Drăgușanu. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Bodi are aproape trei săptămâni de când se află în spatele gratiilor, iar avocatul său, Cătălin Dancu, a făcut declarații uluitoare despre situația în care se află fostul Biancăi Drăgușanu. Avocatul a precizat că acesta este supravegheat de autorități din luna martie 2018. 

Alex Bodi a fost ridicat de către procurorii DIICOT de la vila a din Voluntari în urmă cu mai bine de două săptămân și este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și de droguri. Afaceristul ar fi implicat într-o rețea periculoasă de cămătărie, iar unul dintre suspecți este și interlopul Adrian Tâmplaru, nașul său.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova, noua iubită a lui Bodi, este îngrijorată pentru starea lui psihică, știind că partenerul ei trece prin momente foarte dificile.

Avocatul lui Alex Bodi, declarații uluitoare. Ce se întâmplă acum cu fostul Biancăi Drăgușanu

După ce a fost ridicat de procurorii DIICOT de la vila unde se afla alături de Daria Radionova, Alex Bodi se află în arest preventiv, iar avocații săi fac tot posibilul pentru a demonstra că este nevinovat.

ADVERTISEMENT

Cătălin Dancu, avocatul lui Bodi, a susținut o conferință de presă în care a abordat problema dosarului pe care îl are fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul din Mediaș este monitorizat de oamenii legii încă din martie 2018, iar avocatul său este de părere că dosarul a început „extrem de prost”.

„Spun de la început că acest dosar a început extrem de prost, că surpriza pe care o facem astăzi public este generată de faptul că domnul Bodi Alexandru a fost subiectul monitorizării autorităților române încă din martie 2018, monitorizare care a fost menținută până la momentul reținerii sale, în noiembrie, iar pe parcursul acestei monitorizări nu au fost identificate niciun fel de elemente care să îl pună în situația de a fi răspunzător pentru infracțiunile pentru care astăzi este reținut”, a declarat Cătălin Dancu, potrivit surselor Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, avocatul a precizat că Alex Bodi a fost monitorizat în permanență atât pe teritoriul României, cât și în afara țării. Autoritățile nu au informații sau dovezi despre faptele comise de fostul Biancăi Drăgușanu, mai ales că a fost monitorizat și în Germania, în colaborare cu oamenii legii de acolo.

„Mai mult decât atât, monitorizarea a fost făcută atât video, supravegherea a fost realizată pe linia de frontieră a României, monitorizându-se de asemenea toate intrările și ieșirile sale din țară și de asemenea, monitorizarea a fost realizată de către autorități în cooperare cu Germania, autorități germane care nu au transmis autorității române niciun fel de date și informații care să conducă la ideea că domnul Bodi Alexandru ar fi săvârșit orice fel de infracțiune”

ADVERTISEMENT

Audierea a fost făcută doar în calitate de martor, iar aspectele care au fost sesizate nu privesc din perspectiva naturii faptelor nicio chestiune de constrângere pe care această (n.r. fosta soție) să fi fost pusă de către Bodi Alexandru să se prostitueze. De asemenea, apar trei persoane în dosar, persoane care au fost date publicității de către procurorii DIICOT înainte ca avocații să le cunoască. Trei fete. Una dintre ele nu o cunoaștem, identitatea ei nu este cunoscută, în sensul că până la această dată nu s-a putut lua nicio declarație a acesteia”, a adăugat avocatul.

Daria Radionova, îngrijorată pentru Alex Bodi

După ce a încheiat relația cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a fost văzut alături de Daria Radionova. Cei doi formează un cuplu în mod oficial, însă nu au apucat să se bucure de foarte multe momente împreună, dat fiind faptul că partenerul ei a ajuns în arest.

Daria-Radionova
Daria Radionova, iubita lui Alex Bodii. Sursa foto: Instagram

Din momentul arestării, Daria a fost alături de el și i-a transmis mesaje subtile de dragoste prin intermediul postărilor de pe rețelele sociale.

Daria Radionova a plecat recent la Londra pentru a rezolva niște probleme legate de afaceri, însă continuă să-și susțină partenerul de la distanță și speră că totul va trece cu bine. Șatena este îngrijorată pentru afaceristul din Mediaș, știind cât de mult are de suferit starea lui psihică în aceste momente.

ADVERTISEMENT
Tags: