News

Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii despre criminalul din Caracal. Ce spune despre cazierul său și acuzațiile care i se aduc

28.07.2019 | 19:58
Avocatul lui Gheorghe Dinca noi detalii despre criminalul din Caracal Ce spune despre cazierul sau si acuzatiile care i se aduc

Criminalul din Caracal avea cazierul curat, după cum a declarat avocatul său! Acesta a mai declarat că Gheorghe Dincă a vorbit cu procurorii și și-a recunoscut crimele în fața lor, dar a oferit procurorilor și detalii despre cum a săvârșit faptele care au îngrozit o țară întreagă.

Criminalul Gheorghe Dincă avea cazierul curat

“A dat detalii despre cele două fapte, dar sunt chestiuni de urmărire penală şi nu pot fi furnizate public până când Parchetul nu îl pune sub acuzare, îl trimite în judecată. A spus că azi noapte nu a dormit aproape deloc. (…)

Traficul de persoane pentru care este acuzat implica aceste dosare, iar incriminarea a fost făcută pe trafic de persoane pentru că nu erau suficiente probe în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunilor de omor şi pentru că trebuia să fie acuzat întrucât erau probe că a săvârşit nişte fapte, că nişte persoane au fost lipsite de libertate.

Criminalul Gheorghe Dincă avea cazierul curat
Criminalul Gheorghe Dincă avea cazierul curat

Avocatul lui Gheorghe Dincă a spus că clientul său a dat detalii despre cele două crime

Avea fişă de cazier judiciar în care nu apărea absolut nimic, avea cazierul curat. (…) Conform procedurilor, va avea loc şi o reconstituire, dar deocamdată suntem la faza de declaraţii. (…) Faptul că şi-a recunoscut fapta este o latură umană. (…) A dat detalii despre ambele crime”, a menţionat avocatul.

Tot apărătorul său a dezvăluit faptul că acesta nu a dormit toată noaptea. Astăzi, procurorii DIICOT au fost nevoiți să oprească anchetarea lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a acuzat o stare de rău. Procurorii s-au văzut nevoiți să ia o pauză, timp în care călăul Alexandrei Măceşanu și al Luizei Melencu a primit îngrijiri medicale.

Vecinii criminalului din Caracal spun că mai multe fete tinere au dispărut în ultimii ani din oraș, în aceleași condiții în care au dispărut cele două fete pe care Gheorghe Dincă spune că le-a omorât. O vecină de-a lui spune că a luat-o cu mașina pe fiica ei de 19 ani și în drum spre casă s-a abătut de la traseu, iar fata a începutsă țipe și i-a spus s-o ducă acasă. Acesta s-a conformat, atunci, și a dus-o pe tânăra lui vecină acasă.