News

Avocatul lui Liviu Dragnea, dezvăluiri despre condamnare: “Avea nevoie de un șoc emoțional”

07.06.2019 | 22:01
Avocatul lui Liviu Dragnea dezvaluiri despre condamnare Avea nevoie de un soc emotional
Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. Sursa foto:antena3.ro

Ies la iveală noi detalii în legătură cu condamnarea fostului președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Acesta se află încarcerat la Penitenciarul Rahova și urmează să fie stabilit centrul de detenție în care își va ispăși pedeapsa de trei ani și șase luni, dictată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Unul dintre avocații săi face însă o serie de dezvăluiri.

Ce spune avocatul lui Liviu Dragnea despre condamnarea fostului lider PSD

Este vorba despre Marian Nazat, cel care, împreună cu ceilalți avocați, l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în dosarul respectiv. Într-un text publicat pe blogul personal, acesta reconstituie întregul film al procesului care s-a finalizat cu condamnarea fostului lider PSD.

Luni, 20 mai 2019. La Înalta Curte de Casație și Justiție are loc ultimul termen în dosarul liderului pesedist Liviu Dragnea. Afară, în stradă, grupările pro și contra zbiară ca niște căpiați. Repet de câteva ori în fața completului de judecată, premonitoriu, numele lui Mencius. Verdictul se amână, cum altfel?, la 27 mai 2019, după alegeri. În aceeași zi, instanța se va pronunța și în cauza peneliștilor George Scutaru și Dan Motreanu. Pe amurgite, la Rahova,este adus din țările calde și Radu Mazăre. Simbolul stângii hrăpărețe, în opinia multora. Electoratul haștagist avea nevoie de un șoc emoțional, statul iohannist lucrează cu aprindere pentru… întreprinderea transnațională”, scrie Marian Nazat, în debutul articolului său, intitulat „Cronica unei execuții publice”.

Marian Nazat, avocatul lui Liviu Dragnea. Sursa foto:adevarul.ro
Marian Nazat, avocatul lui Liviu Dragnea. Sursa foto:adevarul.ro

 Viorica Dăncilă, atacată de avocatul lui Liviu Dragnea

Totodată, în textul postat pe blogul personal, avocatul Marian Nazat a lansat o serie de critici dure la adresa premierului Viorica Dăncilă, pe care o acuză că și-a schimbat brusc atitudinea, negând vehement existența unui așa-numit „stat paralel”.

Miercuri, 29 mai 2019. Viorica lu’ Dăncilă are o revelație: „Nu știu ce e ăla stat paralel, eu am fost plecată din țară vreo nouă ani. Nu m-ați auzit și nici nu o să mă auziți vorbind despre așa ceva !” Sărmana, iartă-i, Doamne, pe cei săraci cu duhul ! În  jurul clădirii Guvernului se reped dulăii, marii carnasieri,  cu Klemm în frunte, care avusese grijă să iscălească și diplomele de merit pentru zeloșii activiști filoamericani din presa dâmbovițeană aservită. „Idiotul util” își făcuse datoria cu vâf și-ndesat și merita recompensele. În siajul yankeului s-a ivit și un maidanez pripășit  o vreme pe malurile Potomacului, ridiculizat de Ion Iliescu cu un apelativ greu de uitat: „Prostănacul” , a mai scris avocatul.