Fotbal international

Avocatul lui Ronaldo face lumină în cazul de viol: “Acordul, falsificat de hackeri”

10.10.2018 | 22:27
Avocatul lui Ronaldo face lumina in cazul de viol Acordul falsificat de hackeri

Avocatul lui Cristiano Ronaldo a confirmat faptul că a fost încheiat un acord între starul portughez și femeia care îl acuză de viol. Peter Christiansen susține că Ronaldo a fost de acord să ajungă la o înțelegere, motivul fiind acela de a evita apariția numelui său în presa de scandal. Avocatul a precizat că documentele publicate de jurnaliștii nemți au fost falsificate de hackeri.

“Cristiano Ronaldo nu neagă faptul că a acceptat să încheie un acord, dar motivele care l-au determinat să facă asta sunt false. Nu și-a recunoscut vinovăția. A fost sfătuit să facă asta pentru a pune capăt acuzațiilor scandaloase. A făcut-o pentru a nu-i afecta reputația construită prin muncă grea”, precizează avocatul lui Cristiano Ronaldo într-un comunicat.

Acordul semnat de Ronaldo pentru a scăpa de acuzațiile de viol, falsificat de hackeri

Precizările vin la scurt timp după ce s-a făcut public faptul că Real Madrid l-ar fi forțat pe Ronaldo să îi ofere Kathrynei Mayorga 375 de mii de euro pentru a păstra tăcerea și a nu păta imaginea clubului la care tocmai se transferase. “Ca să nu existe îndoieli, Cristiano Ronaldo neagă vehement toate acuzațiile, iar documentele care ar conține declarațiile domnului Ronaldo, apărute în mass-media, sunt invenții pure”, mai spune Christiansen.

Avocatul susține că informațiile publicate în cotidianul german Der Spiegel ar fi fost falsificate. “În 2015, zeci de entități din diferite părți ale Europei au fost atacate, iar datele lor electronice au fost furate de un infractor. Acest hacker a vrut să vândă aceste informații, iar mass-media a publicat iresponsabil anumite documente, care au fost ulterior modificate sau complet refăcute”, mai scrie în comunicat.

Kathryn Mayorga nu este singura care îl acuză pe Ronaldo de viol, alte 3 femei declarând recent că au fost agresate de fotbalistul lusitan. În apărarea starului de la Juventus au sărit însă unele dintre fostele sale partenere, care susțin că Ronaldo nu ar fi fost în stare de comiterea unui asemenea gest.