“Am avut penalty la Cristea!” Ce spune de Şumudică

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
04/11/2014, 20:18
“Am avut penalty la Cristea!” Ce spune de Şumudică

Mircea Minea, finanţatorul Concordiei Chiajna, susţine că formaţia sa ar fi meritat victoria cu Pandurii Tîrgu Jiu. Totodată, primarul visează ca gruparea ilfoveană să urce pînă pe locul cinci în clasament. „Am controlat partida, părerea mea este că am pierdut două puncte. Am avut penalty la Adrian Cristea, dar nu mai contează acum. Dacă batem următoarele trei partide vom urca pe locul cinci. Eu spun că este ceva”, a spus Minea pentru FANATIK.RO.

“Wellington are, probabil, ofertă de la altă echipă”

Minea a rămas uimit cînd a văzut ratarea lui Wellington şi îl atenţionează pe atacant să rămînă concentrat, chiar dacă se află în ultimul an de contract. “Ratarea lui Welington nu e cea mai mare din Europa, e una mondială! Probabil o avea o ofertă din altă parte. Noi nu i-am făcut nici o propunere de prelungire. Am discutat cu el, l-am întrebat ce are de gînd şi mi-a spus că vrea să cîştige mai mulţi bani, pentru a asigura viitorul familiei sale. Dar, chiar şi aşa, trebuie să fie profesionist. S-o bage în poartă dacă are ocazia pentru că îi creşte cota. Tocmai din acest motiv l-am şi pus căpitan”, a spus Minea.

“Şumudică nu ia bătaie, dar nici nu cîştigă! Vom trage linie în iarnă”

Finanţatorul Concordiei a vorbit şi despre antrenorul echipei, neînvins în ultimele şase partide din Liga 1. “Şumudică nu ia bătaie, dar nici nu cîştigă. Dar trebuie să fie conştient cu un antrenor depinde de rezultate. În iarnă vom trage linie şi vom vedea cine a greşit. Eu vă spun din start că nu am făcut-o. Jucătorii Concordiei sînt singurii care au salariile la zi, chiar în avans. Şumudică nu are nici o clauză de reziliere, asta să fie clar. M-am fript cu Ilie Stan şi am renunţat să mai pun clauze în contract. Ne despărţim amiabil dacă va fi cazul”, a spus Minea.

Închide ×