Sport

Dezvăluiri de ultimă ORĂ: probleme psihice pentru CR7

Cristiano Ronaldo stă în primul nivel al autobuzului şi mereu în faţă atunci cînd zboară cu avionul. La baza de antrenament din Madrid a Realului, Cristiano Ronaldo are o cameră privată de...
01.06.2014 | 13:48
Dezvaluiri de ultima ORA probleme psihice pentru CR7

Cristiano Ronaldo stă în primul nivel al autobuzului şi mereu în faţă atunci cînd zboară cu avionul. La baza de antrenament din Madrid a Realului, Cristiano Ronaldo are o cameră privată de 42 de metri pătraţi, iar intrarea se face ca la NASA, pe bază de amprentă. Multe lucruri neştiute despre ”Balonul de Aur” au fost dezvăluite într-o carte biografică lansată de scriitorii Luis Pereira şi Juan Ignacio Gallardo. Aceasta se numeşte ”Secretele Maşinăriei”. 

A fost bătut, tălhărit şi lăsat în stradă

În perioada adolescenţei, Cristiano Ronaldo era un copil problematic, iar antrenorii lui Sporting Lisabona credeau că suferă de probleme psihice. În ianuarie 2001, Cristiano Ronaldo, împreună cu doi colegi de-ai săi de la naţionala U18 a lui Sporting au fost atacaţi de o bandă de tîlhari. Ronaldo a rămas să se bată cu răufăcătorii, în timp ce doi dintre colegii săi au fugit de frică. Autorii mai scriu că Ronaldo şi încă un coleg au ieşit şifonaţi din bătaie…

Superstiţiile lui Cristiano Ronaldo

Lista este mai degrabă bizară decît extraordinară. Îşi pune mereu prima şosetă pe piciorul drept, iar de fiecare dată cînd intră pe teren păşeşte prima oară cu dreptul. La Real Madrid intră mereu ultimul în teren. Nu se întîmplă la fel atunci cînd este căpitanul Portugaliei, conform regulamentului, trebuie să intre primul pe teren. Are un borcan plin de gel în vestiar, iar după fiecare repriză îşi aranjează freza. Este singurul care pune muzică în vestiarul lui Real Madrid, nici măcar Sergio Ramos nu îndrăzneşte să schimbe melofia. Încă o superstiţie bizară este faptul că nu joacă niciodată cu mîneci scurte, chiar şi în cazul în care este foarte cald.

Facilităţile de LUX pe care le are la dispoziţie Ronaldo

Baza de antrenament a lui Real Madrid se află în cartierul Valdebebas, acolo unde există cele mai exclusiviste apartamente din Madrid. Printre facilităţile de care se bucură Cristiano Ronaldo enumerăm un cinematograf  cu 42 de locuri, o cameră de ”joacă”, unde fotbaliştii se joacă pe Play Station, biliard, tenis de masă. ”Galacticii” au şi un simulator de Formula 1 pus la dispoziţie de sponsorul Audi.

Lucrează numai cu aparate realizate de NASA

Pe lîngă aceste facilităţi, Real Madrid are o cameră separată, construită exclusiv pentru el. Ea se află la etajul numărul 1 al bazei de antrenament, are 42 de metri pătraţi şi dotări desprinse din filmele SF. ”Camera este atît de frumoasă încît prefer să dorm acolo, decît să merg acasă”, spune Cristiano Ronaldo. Numai lusitanul poate intra acolo, întrucît accesul se face doar pe baza amprentei sale. Asta nu e tot, high-tech-ul se află la el acasă în camera lui Ronaldo. Portughezul are la dipoziţie un aparat de aerobic, realizat de NASA, care îi permite acestuia să alerge în condiţii de gravitaţie 0!

Alte lucruri neştiute despre portughez

* Are un os în plus la glezna dreapta. Această afecţiune apare la mai puţin de 10 la sută din populaţiia lumii.
* În cartea care va apărea după Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo recunoaşte că nu are nici cea mai mică idee despre cîţi bani are în bancă.
* Dedică fiecare gol pe care îl marchează tatălui său, decedat în anul 2005, cînd Cristiano Ronaldo avea 20 de ani.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet ?i prime?ti un Free Bet de 400 lei!