Carousel hot news

“Am avut şansă! Nu a început şi nu se termină fotbalul cu mine la Astra”

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a declarat că echipa sa a obţinut rezultatul de egalitate şi cu puţin noroc, amintind faptul că Steaua a avut două bare în repriza secundă....
Autor: Răzvan Scarlat | 28.09.2014 | 23:07
“Am avut şansă! Nu a început şi nu se termină fotbalul cu mine la Astra”

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a declarat că echipa sa a obţinut rezultatul de egalitate şi cu puţin noroc, amintind faptul că Steaua a avut două bare în repriza secundă.

“A fost un joc foarte bun, băieţii merită felicitaţi. Am făcut un joc reuşit, prima repriză ne-a aparţinut. Am avut şase ocazii, Steaua nici una. În partea secundă am avut şi şansă la cele două bare ale celor din Ghencea. Dar pe final puteam da şi noi lovitura prin Enache şi Budescu. Sînt sigur că vom depăşi această situaţie dificială. Ben Youseff e un jucător valoros, este important ca el să aibă continuitate în evoluţii pentru că jocul lui a scîrţîit în ultima perioadă. Sper ca partida cu Salzburg să fie un nou început pentru noi. Nu a început fotbalul cu mine la Astra, nu se termină cu mine. Eu îmi văd de treabă în continuare. Bukari a avut doar o crampă musculară, sper să nu aibă nimic mai grav”, a spus Isăilă la Look TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!