ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Am avut şase oferte după ce am plecat de la Astra, dar le-am refuzat!”

Daniel Isăilă a reuşit rezultate foarte bune pe banca Astrei, însă Ioan Niculae a ales să-l demită ca urmare a parcursului slab din campionat. La scurt timp, tehnicianul a acceptat oferta lui...
Autor: Răzvan Scarlat | 28.12.2014 | 18:44
“Am avut şase oferte după ce am plecat de la Astra, dar le-am refuzat!”

Daniel Isăilă a reuşit rezultate foarte bune pe banca Astrei, însă Ioan Niculae a ales să-l demită ca urmare a parcursului slab din campionat. La scurt timp, tehnicianul a acceptat oferta lui Anghel Iordănescu şi a devenit unul dintre colaboratorii selecţionerului la echipa naţională. Isăilă a dezvăluit că, în ultima perioadă, a primit numeroase oferte din Liga 1, însă le-a refuzat pe toate. “Au fost şase oferte din Liga 1 pe care le-am refuzat de cînd am plecat de la Astra. Exclud posibilitatea de a antrena în paralel la echipa naţională şi la o formaţie de club, n-ai cum să te împarţi”, a spus Isăilă la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

Isăilă a vorbit şi despre desele schimbări de antrenori la formaţiile din Liga 1. “Sînt foarte antrenori care stau pe bară şi, involuntar, aşteaptă rezultate negative din partea celorlalţi ca să-şi găsească de lucru. Enorm de mult cîţi antrenori au fost schimbaţi în acest sezon. Asta e ţara în care trăim, cu probleme la toate nivelurile. Nu mai mă miră nimic din ce se întîmplă în România, ne aşteptăm la orice. Cred că vom ajunge la 60 de antrenori schimbaţi dacă o ţinem în ritmul ăsta”, a spus Isăilă.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!