Life

Axa destinului în Săgetător-Gemeni: lecția pe care trebuie să o învețe acum fiecare zodie

28.05.2020 | 17:21
Axa destinului in SagetatorGemeni lectia pe care trebuie sa o invete acum fiecare zodie
ADVERTISEMENT

Axa destinului se află în zodiile Săgetător și Gemeni timp de un an și jumătate, iar asta se traduce foarte simplu pentru toate cele 12 semne: trebuie să învețe să renască!

Axa destinului în Săgetător-Gemeni și lecția pentru fiecare zodie

Berbec: Trebuie să fii mai maleabil. Este momentul să lași pornirile la o parte, orgoliul, încăpățânarea caracteristică și să fii mai receptiv la schimbare.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu mai pune munca pe primul loc, deci nu îți neglija viața personală. Trebuie să te ocupi mai mult de tine.

Gemeni: Ieși din lumea plină de idei care nu se pot realiza și mergi pe lucrurile concrete. E timpul pentru o doză puternică de realism.

ADVERTISEMENT

Rac: Iubește cu măsură. Aceasta e lecția pe care trebuie să o înveți, de altfel, toată viața.

Peștii trebuie să scape de invidia bolnavă

Leu: Banii nu sunt totul. Următorul an și jumătate îți va demonstra din plin, prin lucrurile cu care te vei confrunta, că poți să ai toți banii din lume căci nu te vor face cu adevărat fericit.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu e totul atât de dramatic pe cât crezi. Ai început, de altfel, să iei lucrurile altfel și trebuie să o ții așa. Nu uita că viața e un carnaval și umorul trebuie să fie prezent peste tot.

Balanță: Familia este totul. Revii la principiile care ți-au fost însuflate de mic copil și le dai dreptate acum străbunilor tăi.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu mai ”merge și așa”. Trebuie să fii mult mai implicat dacă vrei să ai succes, să te dedici mai mult lucrurilor pe care până acum le-ai considerat floare la ureche.

Săgetător: Iubirea poate muta munții din loc. Nu îți mai hrăni sufletul cu vrajbă. Deschide-ți inima și iubește mai mult.

Capricorn: Prețuiește viața! Prețuiește fiecare clipă și nu rămâne cantonat în ideile fixe care până acum ți-au adus, e adevărat, tot ce ai. E timpul pentru maleabilitate.

Vărsător: Visatul cu ochii deschiși e gratis, dar nu e suficient. Așadar, la treabă!

Pești: Invidia nu mai are ce căuta în viața ta. Vei învăța în acest an că multe din problemele pe care le ai sunt cauzate fix de tine. Trebuie să înveți să fii mai responsabil, totodată, atunci când faci acuzații la adresa celor din jurul tău.

ADVERTISEMENT