Fotbal international

Axel Witsel, aproape de revenirea în Europa. Belgianul e dorit de Dortmund

Autor: Claudiu Surmei | 22.07.2018 | 15:23
Axel Witsel e aproape de revenirea în Europa

Axel Witsel este aproape de revenirea în Europa! Belgianul ar putea să joace în Bundesliga din sezonul viitor, dacă Tianjin Quanjian va accepta oferta venită din partea celor de la Borussia Dortmund. Nemții oferă 20 de milioane de euro.

Chinezii de la Tianjin Quanjian l-au cumpărat în luna ianuarie a anului 2017 pe Axel Witsel de la de la Zenit Sankt Petersburg cu aceeași sumă pe care nemții vor să o ofere acum pentru a-și asigura serviciile belgianului din sezonul viitor.

Jucătorul a făcut parte din lotul Belgiei la Campionatul Mondial 2018, acolo unde reprezentativa antrenată de Roberto Martinez a cucerit bronzul, după ce a învins Anglia în finala mică, scor 2-0.

Axel Witsel e aproape de revenirea în Europa

Belgianul este dorit de Dortmund, care continuă campania de achiziții pentru sezonul următor. Nemții oferă 20 de milioane de euro pentru jucătorul care a mai evoluat la Standard Liege și Benfica Lisabona. Zenit Sankt Petersburg l-a cumpărat din Portugalia cu 40 de milioane de euro. Witsel este căsătorit cu românca Rafaella Szabo.

6 goluri și 3 pase de gol a dat Axel Witsel pentru Tianjin Quanjian în 47 de partide

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!