Life

Axinte, scandalizat de prețurile din Mamaia. Nota de plată uriașă primită de prietenii lui: ”Pe japcă toată lumea!”

Axinte se declară revoltat de prețurile mari de pe litoral. Mai mulți prieteni de-ai comediantului, devenit cunoscut pentru rolul din Vacanța Mare, au avut un șoc când au primit nota de plată, într-un club din Mamaia.
20.07.2022 | 11:36
Axinte scandalizat de preturile din Mamaia Nota de plata uriasa primita de prietenii lui Pe japca toata lumea
Axinte a rămas șocat de prețurile incredibile de la mare. Sursa foto. Facebook.
ADVERTISEMENT

Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, se află pe litoral unde susține spectacole pentru turiștii veniți din toate colțurile țării, în vacanță. Ajuns la malul mării, actorul s-a arătat șocat de prețurile mari, în special de cele din stațiunea Mamaia. Florin Petrescu s-a declarat indignat când a aflat că poți să plătești și 100 de lei pentru parcare, pe zi, dar a rămas mut în momentul în care a aflat ce sumă au scos din buzunar prietenii lui, după ce au petrecut în club.  20.400 de lei, adică aproximativ 4.100 de euro, au primit nota de plată amicii lui Axinte, după ce au băut șampanie și au mâncat într-un local de fițe din Mamaia.

Axinte, indignat de prețurile din Mamaia: “Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari”

Axinte de la Vacanța Mare este acum pe litoralul românesc cu spectacolele care se desfășoară în teatrele de vară, dar și cu evenimentele pe care le are la diferite terase. Comediantul, care a devenit cunoscut la Pro TV, cu emisiunea Vacanța Mare, susține că stațiunile de la malul Mării Negre s-au schimbat enorm, de la prețurile practicate, la condițiile puse la dispoziție turiștilor.

ADVERTISEMENT

Dezamăgit de ceea ce a găsit la mare, Axinte spune că, din cauza prețurilor mari, turiștii nu au mai dat năvală în Mamaia, ca în anii trecuți. Totuși, acesta vede și partea plină a paharului și s-a arătat fericit că a început să susțină spectacole. Prețul unui bilet costă în jur de 40-50 lei.

”Nu mai este ceea ce a fost și nici nu cred că o să mai fie niciodată. Am făcut plajă și am văzut că nu mai vine lumea la mare. Să dai în Mamaia pe o parcare 100 de lei pe zi, mi se pare aiurea. Nu știu ce va fi. Dar bine, nu!

ADVERTISEMENT

Nu mai e nimic, parcările goale de la Loft, Moft… Am început spectacolele cu Nea Bebe. Se mai mișcă Mamaia, Saturn e plin. Să ai 400 de oameni la Techirghiol e ceva! Mai mergem la Neptun. Un bilet este în jur de 40-50 lei”, a declarat Florin Petrescu, alias Axinte, pentru FANATIK.

”Șampania era 2.000 de euro”

Axinte a declarat că un grup de prieteni de-ai lui a avut de achitat o notă de plată incredibilă. După o seară petrecută într-un club din Mamaia, au scos din buzunar nu mai puțin de 20.400 de lei, adică aproximativ 4.100 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe amicii actorului cel mai mult i-a costat o șampanie, al cărei preț a fost jumătate din nota de plată, adică 2.000 de euro. El crede că turiștii români merg să petreacă un sejur la mare mult mai ieftin, la greci și la bulgari, din cauza prețurilor mari de la noi.

”Am niște prieteni care au lăsat, la Fratelli, 204 milioane, bani vechi. Atât le-a venit nota de plată. Au băut șampanie, 15 fripturi, 2 sticle de vin. Șampania era 2000 de euro, nu 200 euro, cât au crezut ei. Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari…”, a mai declarat Axinte, de la Vacanța Mare, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

În paralel cu spectacolele organizate de impresarul Bebe Mihu, soțul interpretei de muzică populară Maria Dragomiroiu, Axinte face turul litoralului alături de ”caravana lui”. ”Eu mai fac terasele cu Paleru, Vijelie, Daniela…”, mai spune acesta.

A devenit cunoscut la Pro TV, cu ”Vacanța Mare”

Axinte, pe numele său real Florin Petrescu, este un actor și umorist român. În anul 1997, a rămas în Australia, în urma unui turneu efectuat pe acest continent. Acolo s-a căsătorit cu o româncă și, la scurt timp, comediantul și proaspăta lui soție eu revenit în țară.

După tragica moarte a lui Dan Sava în 1999, grupul Vacanța Mare l-a cooptat pe actorul Florin Petrescu să reîntregească trupa. Grupul ”Vacanța Mare” a făcut ani de zile furori pe postul Pro TV. Oamenii îl recunosc pe Florin Petrescu, chiar și acum, după după celebra căciulă pe care o purta pe cap, pe parcursul difuzării acestui show la Pro TV. Cu umorul care îl caracterizează, Axinte ne-a dezvăluit că în tinerețe a avut o podoabă capilară de toată frumusețea. 

ADVERTISEMENT