Fotbal intern

Aymen Tahar, declarațiile care i-au uimit pe englezi: „FCSB este mai mare decât Manchester United!”

18.05.2020 | 23:52
Aymen Tahar declaratiile care iau uimit pe englezi FCSB este mai mare decat Manchester United
ADVERTISEMENT

Aymen Tahar, fostul mijlocaș al FCSB-ului, a ofeirt un interviu în presa din Anglia, în care a vorbit despre cât de importantă este FCSB în România, declarând că este chiar mai mare decât Manchester United.

Aymen Tahar, fostul jucător al FCSB-ului, i-a uimit pe englezi

Aymen Tahar, fostul mijlocaș al FCSB-ului,

a vorbit în presa din Anglia despre cât de importantă este vicecampioana României. Tahar este născut în Anglia, dar a ales să evolueze pentru naționala Algeriei, țara natală a părinților săi.

ADVERTISEMENT

„Este de necrezut cât de mare este Steaua (n.r- FCSB) ca organizaţie.  În termeni comparativi, ei sunt mai mari decât Manchester United, în condiţiile în care probabil 60 la sută din ţară susţine Steaua”.

„Toate jocurile din deplasare se disputatu cu casa închisă, deoarece toată lumea dorea să urmărească Steaua jucând”, a mai spus mijlocașul algerian.

ADVERTISEMENT
În prezent, Aymen Tahar evoluează în Grecia la Panetolikos, formație pentru care a jucat 25 de meciuri și a dat un gol și o pasă de gol în actualul sezon. În România, Tahar a mai jucat la Gaz Metan Mediaș.
  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Aymen Tahar, conform transfermarkt.com

Atac la adresa lui Gigi Becali

Aymen Tahar, fostul mijlocaș al FCSB-ului, a vorbit în presa din Anglia despre Gigi Becali și despre felul lui de a se comporta: „Am pierdut cu Rosenborg în Europa League.

Am intrat în ultimele 20 de minute, când eram conduşi cu 2-0, suporterii ne apostrofau, nu ne mergea nimic şi abia aşteptam fluierul”.

ADVERTISEMENT
„Personal, nu am jucat bine. După meci, Becali a vorbit presei, spunând că nu am loc în echipă şi că îmi va reduce salariul cu 50 la sută, că sunt liber să plec şi că nu voi mai juca niciodată pentru echipă”, a mai spus Aymen Tahar.
„Vorbea despre faptul că jucătorii făceau prea mult sex şi toate astea. Mă gândeam: . Este un tip pasionat, dar nu îşi dă seama cum declaraţiile lui afectează clubul său”, a mai spus Aymen Tahar.
  • 30 de ani a împlinit Aymen Tahar pe 2 octombrie
Tags: