Sport

AZ Alkmaar – CFR Cluj 2-0, în grupele Conference League. Clujenii, ca și eliminați din Europa. Video

CFR Cluj a pierdut cu 0-2 meciul din deplasare cu AZ Alkmaar, din grupele Conference League, și mai păstrează doar șanse teoretice de a se califica mai departe
04.11.2021 | 21:23
AZ Alkmaar  CFR Cluj 20 in grupele Conference League Clujenii ca si eliminati din Europa Video
ADVERTISEMENT
04-11-2021
17:43

AZ Alkmaar - CFR Cluj 2-0 (Gudmundsson 4, Pavlidis 86)

Vezi meciul aici.

Min. 86: GOOOL AZ ALKMAAR! Karlsson pătrunde pe partea stângă în careu, îi pasează pe 6 metri lui Pavlidis, care îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 85: Șutul lui Deac din afara careului lovește bara.

Min. 65: La CFR Cluj, Păun și Bordeianu sunt înlocuiți cu Petrila și Boateng.

Min. 47: Sugawara pătrunde în careu pe partea dreaptă, însă șutul său la colțul lung este respins de Bălgrădean cu piciorul.

Min. 46: Alibec, cel mai slab jucător de pe teren în prima repriză, a fost înlocuit cu Debeljuh.

Min. 45+1: S-a terminat prima repriză, cu gazdele având 1-0 pe tabela de marcaj. Partea secundă e decisivă pentru clujeni în perspectiva calificării.

Min. 35: Culio șutează din afara careului pe lângă poarta lui Vindahl.

Min. 23: Bălgrădean respinge greu șutul lui Pavlidis din careu, mingea ajunge la Gudmundsson, care trimite din 3 metri pe lângă poarta goală.

Min. 4: GOOOL AZ ALKMAAR! Karlsson îl lansează în careu pe Gudmundsson, acesta preia cu mâna și îl învinge pe Bălgrădean cu un șut din colțul careului de 6 metri.

Min. 1: A început partida.

04-11-2021
16:28

Echipele de start la AZ Alkmaar - CFR Cluj

Dan Petrescu folosește o echipă ultra-defensivă la Alkmaar. În așezarea prezentată de UEFA, stoperul Graovac apare ca mijlocaș la închidere, însă nu este exclus ca el să fie folosit în centrul liniei defensive alături de Burcă și Bouhenna, caz în care Deac sau Păun ar coborî la mijloc.

  • AZ Alkmaar: Vindahl – Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo, De Wit, Clasie – A. Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson. Rezerve: Verhulst, Reus, Aboukhlal, Koopmeiners, Witry, Evjen, Duin, Letschert, Taabouni, Reijnders, Beukema. Antrenor: Pascal Jansen
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic,  A. Burcă, Bouhenna, Camora – Bordeianu, Graovac, Culio, – Deac, Alibec, Ad. Păun. Rezerve: Cristiano, Hindrich, Manea, Rodriguez, Ciobotariu, Costache, Boateng, Debeljuh, Petrila, Gîdea, Fl. Ștefan. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul AZ Alkmaar – CFR Cluj are loc joi, 4 noiembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 4-a a grupei D din Conference League. Pentru echipa lui Dan Petrescu este ultima şansă de a mai spera la obţinerea locului 2, care să îi pemită accesul la baraj.

Unde se joacă meciul AZ Alkmaar – CFR Cluj

Confruntarea AZ Alkmaar – CFR Cluj se dispută joi, 4 noiembrie, de la ora 19:45, în etapa a 4-a din grupa D a Conference League pe stadionul AFAS din localitatea batavă. În Ţările de Jos spectatorii care fac dovada certificatului verde de vaccinare pot intra la competiţiile sportive, astfel că vom avea public în tribune.

ADVERTISEMENT

O situaţie ce dezavantajează clar campioana României, care ultimele jocuri le-a disputat fără a beneficia de energia tribunelor, pentru că în România autorităţile au decis să oprească din nou accesul spectatorilor la competiţiile sportive, chiar şi pentru cei vaccinaţi.

Cine transmite la TV partida AZ Alkmaar – CFR Cluj

Partida AZ Alkmaar – CFR Cluj se joacă joi, 4 noiembrie, de la ora 19:45, pe stadionul AFAS, în etapa a 4-a din grupa D a Conference League şi este transmisă în direct pe micile ecrane în exclusivitate pe canalul PRO X, dar o mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Alkmaar, clujenii vor fi întâmpinaţi de o vreme deloc prielnică fotbalului. Joi, ca şi în zilele precedente, este prognozată o zi ploioasă în mai multe etape pe parcurs, cu şanse mari de precipitații şi la ora jocului, când vor fi maxim 7 grade. Un arbitru din Luxemburg, curioasă decizie, a fost desemnat la acest meci: Alain Durieux, cu foarte puţine prezenţe în cupele europene din 2017 până astăzi, la nivel de seniori.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea AZ Alkmaar – CFR Cluj

Antrenorul echipei batave, Pascal Jansen, spune că respectă echipa română, care i-a pus serioase probleme la Cluj, unde recunoaşte că a avut şi şansa de partea sa, dar lasă de înţeles că va ţine pe bancă sau nu va convoca măcar doi-trei dintre titulari, deoarece duminică Alkmaar, care abia acum a început să joace bine în campionat, are o partidă foarte grea la Rotterdam, contra lui Feyenoord.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj, este incertă prezenţa atacantului croat Gabriel Debeljuh, intrat într-un conflict cu antrenorul Dan Petrescu, chiar dacă ultimele informaţii vorbesc despre o împăcare. O absență notabilă va fi cea a lui Omrani, care s-a accidentat și nu va putea fi folosit în acest joc.

Echipele probabile la AZ Alkmaar – CFR Cluj

  • AZ Alkmaar: Vindahl – Sugawara, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo, De Wit, Clasie – A. Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson. Antrenor: Pascal Jansen
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Bordeianu – C. Deac, Ad. Păun, Petrila – Alibec. Antrenor: Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

A treia descălecare la Cluj a „Bursucului” Dan Petrescu nu a fost de bun augur pentru campionii României, care la momentul sosirii sale aveau punctaj maxim în Liga 1 după şapte meciuri.

CFR a avut multe rezultate departe de aşteptări şi ceea ce este cel mai neplăcut între antrenor şi câţiva jucători s-au produs episoade tensionate.

Cote la pariuri pentru jocul AZ Alkmaar – CFR Cluj

Pentru casele de pariuri echipa lui Dan Petrescu nu are nici o şansă, e victimă sigur la Alkmaar. Cota primită spune totul. Batavii au cotă de 1,35 pentru a tranşa şi al doilea meci direct, în timp ce clujenii au un spectaculos 8,60 să dea lovitura şi un foarte bun 1,80 ca să marcheze un gol.

Alkmaar e la a doua înfăţişare înaintea fotbalului românesc, adjudecându-şi şi precedenta, dar nu tocmai uşor. A pierdut cu 3-2 la Giurgiu în faţa Astrei şi s-a impus acasă cu 2-0 la retur, spre final de meci, după o mare gafă a portarului Silviu Lung Junior.

ADVERTISEMENT