Foto. Victoria Azarenka, o mamă împlinită! “Vreau să fiu supereroul fiului meu”

Irina Aldea   
in Sporturi
22/03/2018, 13:28
Foto. Victoria Azarenka, o mamă împlinită! “Vreau să fiu supereroul fiului meu”

Victoria Azarenka a profitat de wild-card-ul primit la turneul din Miami şi n-a stat la discuţii cu Catherine Bellis în primul tur. A pierdut doar trei game-uri în primul set, iar pe al doilea l-a câştigat la zero. Partida a durat 67 de minute. Azarenka va disputa următorul meci cu altă reprezentantă a gazdelor, Madison Keys, locul 15 WTA. 

Deşi bielorusa este pe un teritoriu foarte familiar, este pentru prima dată când joacă la turneul din Florida din postura de mămică. Ea disputat partida din turul inaugural având scris pe încălţări numele fiului ei, comemorând astfel ocazia de a-l avea pe Leo alături în Miami. Deşi tânăra de 18 ani părea o adversară redutabilă pentru Azarenka, bielorusa a afişat o formă de zile mari, foarte aproape de forma din 2016, atunci când a câştigat dubla Indian Wells – Miami.

Victoria Azarenka: “Perspectiva mea s-a schimbat”

“Perspectiva mea s-a schimbat, e vorba doar despre micuţul meu. Mă simt foarte responsabilă pentru a mă asigura că pot fi un bun exemplu pentru el. Vreau să fiu cel mai bun exemplu posibil. Vreau să fiu supereroul fiului meu!”, a spus Azarenka după meci fiind foarte fericită că-l are aproape pe fiul ei, Leo. Victoria Azarenka are gânduri mari în circuit şi spune că vrea să crească nivelul de joc cu fiecare meci disputat: “M-am gândit la toate amintirile pe care le am de aici. Îmi place acest turneu, m-am descurcat atât de bine şi vreau să continui în acelaşi mod”, a completat bielorusa.

Închide ×