Fotbal intern

Azdren Llullaku, disperat după golul anulat în Astra – CFR Cluj: ”Nu poți să faci așa ceva”

Autor: Traian Terzian | 06.10.2018 | 23:32
Azdren Llullaku este disperat după ce arbitrul Ovidiu Hațegan i-a anulat un gol în meciul Astra - CFR Cluj 1-2

Atacantul Azdren Llullaku este disperat după ce arbitrul Ovidiu Hațegan i-a anulat un gol în meciul Astra – CFR Cluj 1-2, din etapa cu numărul 11 din Liga 1 Betano. Albanezul a marcat încă din minutul 2, dar reușita sa nu a fost validată pe motiv de faultul în atac asupra portarului Giedrius Arlauskis.

”Din păcate este a doua înfrângere la rând. Cred că în repriza a doua am făcut un joc foarte bun. Dacă nu ne anula golul altfel era partida. Arbitrul a fluierat fault în atac. Nu pot să înțeleg decizia, m-am uitat din nou la fază nici nu l-am atins pe portar”, a declarat Llullaku.

Azdren Llullaku și Cristian Manea într-un duel pentru balon
Azdren Llullaku și Cristian Manea într-un duel pentru balon

Azdren Llullaku, după golul anulat în Astra – CFR Cluj: ”Poate deranjăm acolo sus”

”Am avut impresia că a arătat centrul terenului, apoi fault, nu mai înțelegeam nimic. Nu ai cum să dai un astfel de fault în Liga 1. Poate deranjăm acolo sus. CFR Cluj nu a arătat că e mai bună ca noi”, a mai spus Azdren Llullaku, după ce Ovidiu Hațegan i-a anulat un gol în meciul Astra – CFR Cluj.

În minutul 2, Azdren Llullaku a câștigat un duel aerian cu Giedrius Arlauskis și a marcat pentru Astra Giurgiu, dar arbitrul Ovidiu Hațegan nu a validat reușita pe motiv de fault la portar.

CFR Cluj a învins Astra Giurgiu în deplasare cu scorul de 2-1, ântr-un meci din etapa a cu numărul 11 din Liga 1 Betano. În urma acestei victorii, campioana en-titre a urcat pe locul doi în clasament, la un punct în urma liderului FCSB, care va juca duminică împotriva formației Concordia Chiajna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!