Fotbal intern

Azdren Llullaku, disperat după golul anulat în Astra – CFR Cluj: ”Nu poți să faci așa ceva”

06.10.2018 | 23:32
Azdren Llullaku disperat dupa golul anulat in Astra  CFR Cluj Nu poti sa faci asa ceva

Atacantul Azdren Llullaku este disperat după ce arbitrul Ovidiu Hațegan i-a anulat un gol în meciul Astra – CFR Cluj 1-2, din etapa cu numărul 11 din Liga 1 Betano. Albanezul a marcat încă din minutul 2, dar reușita sa nu a fost validată pe motiv de faultul în atac asupra portarului Giedrius Arlauskis.

”Din păcate este a doua înfrângere la rând. Cred că în repriza a doua am făcut un joc foarte bun. Dacă nu ne anula golul altfel era partida. Arbitrul a fluierat fault în atac. Nu pot să înțeleg decizia, m-am uitat din nou la fază nici nu l-am atins pe portar”, a declarat Llullaku.

Azdren Llullaku și Cristian Manea într-un duel pentru balon
Azdren Llullaku și Cristian Manea într-un duel pentru balon

Azdren Llullaku, după golul anulat în Astra – CFR Cluj: ”Poate deranjăm acolo sus”

”Am avut impresia că a arătat centrul terenului, apoi fault, nu mai înțelegeam nimic. Nu ai cum să dai un astfel de fault în Liga 1. Poate deranjăm acolo sus. CFR Cluj nu a arătat că e mai bună ca noi”

, a mai spus Azdren Llullaku, după ce Ovidiu Hațegan i-a anulat un gol în meciul Astra – CFR Cluj.

În minutul 2, Azdren Llullaku a câștigat un duel aerian cu Giedrius Arlauskis și a marcat pentru Astra Giurgiu, dar arbitrul Ovidiu Hațegan nu a validat reușita pe motiv de fault la portar.

CFR Cluj a învins Astra Giurgiu în deplasare cu scorul de 2-1, ântr-un meci din etapa a cu numărul 11 din Liga 1 Betano. În urma acestei victorii, campioana en-titre a urcat pe locul doi în clasament, la un punct în urma liderului FCSB, care va juca duminică împotriva formației Concordia Chiajna.