Fotbal intern

Azdren Llullaku, penalty ratat în FCSB – Astra! Bălgrădean l-a salvat din nou pe Junior Morais! Video

04.11.2018 | 21:37
Azdren Llullaku, penalty ratat în FCSB - Astra! Bălgrădean l-a salvat din nou pe Junior Morais! Video
Azdren Llullaku, penalty ratat în FCSB - Astra
ADVERTISEMENT

Azdren Llullaku a ratat un penalty în minutul 21 al meciului FCSB – Astra, din etapa a 14-a din Liga 1 Betano. Internaţional albanez putea deschide scorul în partida care se dispută pe Arena Naţională, însă Cristian Bălgrădean a salvat-o pe vicecampioana României.

În minutul 21 al meciului FCSB – Astra, Claudiu Belu a încercat să trimită o minge în careul formaţiei antrenate de Nicolae Dică, însă Junior Morais a comis henţ. Horaţiu Feşnic, arbitrul partidei, a arătat prompt punctul cu var de la 11 metri. Azdren Llullaku a şutat în dreapta porţii, mingea fiind respinsă de Cristian Bălgrădean. VEZI AICI VIDEO.

ADVERTISEMENT

Azdren Llullaku, penalty ratat în FCSB – Astra. Bălgrădean, din nou erou

Azdren Llullaku a ratat penalty-ul din meciul FCSB – Astra, la fel cum a făcut-o şi Elvir Koljic în penultima etapă a turului din Liga 1 Betano. În meciul U Craiova – FCSB 2-1, tot Junior Morais a fost jucătorul care a comis un henţ în careu, iar oltenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri.

În minutul 88 al meciului jucat în Bănie, Elvir Koljic a executat slab penalty-ul primit de U Craiova, Cristian Bălgrădean reuşind să respingă mingea în corner. Formaţia antrenată de Devis Mangia s-a impus în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, scor 2-1.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri