News

Azi s-au deschis precomenzile pentru Dacia Spring! 1.500 de precomenzi în doar 4 ore. Update

20.03.2021 | 21:09
Azi sau deschis precomenzile pentru Dacia Spring 1500 de precomenzi in doar 4 ore Update
Dacia Spring este modelul electric lansat de compania de la Mioveni. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Azi s-au deschis precomenzile pentru Dacia Spring! Vorbim despre primul model electric produs la Mioveni și, conform experților, cel mai accesibil de pe piaţa europeană.


UPDATE / Dacia Spring dă semne că va deveni unul dintre cele ai populare modele ale mărcii. În 4 ore de la deschiderea platformei au fost înregistrate peste 1.500 de precomenzi.

ADVERTISEMENT

Numărul mare de useri, 6.000, conectați pe site la ora 14:00 în așteptarea deschiderii platformei a dus la blocarea acesteia pentru o perioadă de timp. Problemele au fost remediate iar platforma este acum este funcțională.


ȘTIREA INIȚIALĂ / Mașina, una agilă, robustă și spațioasă pentru categoria sa este echipată cu o motorizare 100% electrică. Beneficiază de o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP.

ADVERTISEMENT

Dacia Spring reprezintă, de fapt, începutul unei noi ere. Mobilitatea electrică la îndemâna tuturor pare a fi deviza companiei acum.

Azi încep precomenzile pentru Dacia Spring!

Dacia a vrut să sărbătorească așa cum se cuvine startul campaniei și a ales ziua echinocțiului de primăvară. Pentru a ilustra acest lucru, Dacia și Publicis Conseil au gândit o campanie plină de culoare care reamintește tuturor filozofia mărcii – faptul de a oferi ceea ce este esențial pentru clienți la un preț accesibil.

ADVERTISEMENT

Campania, realizată la Madrid de James F. Coton, pe acordurile cântecului „Mad World” în interpretarea lui Noëm, pune în paralel două lumi, fiecare existând alături de cealaltă, fără a se judeca reciproc: cea a ultra exclusivității și cea a inclusivității cu Dacia.

Există și un slogan aparte, „Noua Dacia Spring. 100% electric. Exclusiv pentru toți”, un slogan care scoate în evidență faptul că unele lucruri ar trebui să fie accesibile tuturor, iar mobilitatea electrică face parte dintre acestea.

ADVERTISEMENT

„Dacia lansează totodată împreună cu agenția Hopscotch operațiunea #SpringIsComing, derulată în mai multe orașe mari din Europa. Pentru că strada este locul de pornire a marilor schimbări, Dacia s-a asociat cu o serie de artiști urbani pentru a aduce un vânt de libertate în domeniul mobilității.

O mobilitate 100% electrică, pe care Dacia Spring o face de acum accesibilă tuturor. Dacia va dezvălui realizările pline de inspirație a patru echipe de artiști urbani care au decorat străzile din Paris, Madrid, Milano și București cu creațiile lor originale.

Începând de mâine, publicul larg va putea descoperi pe rețelele sociale Dacia lucrările unor artiști de talent, recunoscuți pentru angajamentul lor în promovarea unei arte eliberate de orice constrângeri: William Roden (Paris), Media ODV (Madrid), Nicola Canarecci (Milano) și Sweet Damage Crew (București).

Dacia vă dă întâlnire sâmbătă, 20 martie, pe site-ul www.dacia.ro pentru a descoperi creațiile artiștilor pe asfalt”, transmit reprezentanţii companiei.

ADVERTISEMENT