Nicio categorie

Cîştiguri FABULOASE, spectacol TOTAL: cîţi bani pot cîştiga Djokovici, Nadal sau Federer

Astăzi debutează ultimul turneul al anului din circuitul masculin de tenis, dar unul dintre cele mai importante, Turneul Campionilor, locul disputării fiind capitala Angliei, Londra....
Autor: Adrian Căpriţă | 04.11.2013 | 14:29
Cîştiguri FABULOASE, spectacol TOTAL: cîţi bani pot cîştiga Djokovici, Nadal sau Federer

Astăzi debutează ultimul turneul al anului din circuitul masculin de tenis, dar unul dintre cele mai importante, Turneul Campionilor, locul disputării fiind capitala Angliei, Londra.

Cei 8 participanţi sînt împărţiţi în două grupe, grupa A şi grupa B: în prima grupă sînt repartizaţi Rafael Nadal, David Ferrer, Stanislas Wawrinka şi Richard Gasquet, în timp ce Novak Djokovici, Juan Martin Del Potro, Roger Federer şi Thomas Berdych formează cea de-a doua grupă.

GRUPELE

Primele partide ale grelor ne oferă două dueluri foarte interesante, însă capul de afiş este partida dintre Federer şi Djokovici. Aceştia s-au întîlnit sîmbătă în semifinalele Masters-ului de la Paris, unde cîştig de cauză a avut sîrbul. În cealaltă grupă, cel mai important meci la primei etape este cel dintre Rafael Nadal şi David Ferrer, cealaltă semifinala a turneului de săptămîna trecută, din care Ferrer a ieşit cîştigător.

Campionul din 2012 este Novak Djokovici, care a cîştigat turneul după o finală cu elveţianul Roger Federer. Fondul de premii din acest ani este imens, participanţii împărţind în funcţie de turul în care ajung 6.000.0000 de dolari.

Cotele pentru cîştigarea turneului:
Novak Djokovici – 2,00
Rafael Nadal – 3,50
Juan Martin Del Potro – 7,50
Roger Federer – 8,00

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!