News

Azi, mitingul Alianţei 2020 USR PLUS! Unde va avea loc şi ce invitaţi sunt aşteptaţi

Autor: Bogdan Solomon | 24.05.2019 | 11:28
Azi, mitingul Alianţei 2020 USR PLUS! Unde va avea loc şi ce invitaţi sunt aşteptaţi
Dacian Cioloș și Dan Barna, la mitingul USR_PLUS. Sursa foto.libertatea

Duminică, 26 mai 2019, românii sunt chemați la urne pentru a-i vota pe cei care vor reprezenta țara noastră pentru următorii cinci ani în Parlamentul European de la Bruxelles. Până atunci însă, partidele politice se află pe ultima sută de metri cu campania electorală.

USR și PLUS, miting de mare amploare la București

Partidele politice USR și PLUS, grupate sub forma așa-numitei Alianțe 2020 își cheamă susținătorii la un miting de mare amploare, ce va avea loc astăzi în Parcul Izvor din Capitală. La evenimentul care va fi precedat de un concert și-a anunțat prezența și Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

Spectacolul va începe la ora 16:00, urmând ca la 19:30, președinții celor două partide politice să susțină discursuri în fața susținătorilor săi. Totodată, organizatorii le-au pregătit bucureștenilor care vor lua parte la eveniment și o serie de surprize. Spre exemplu, cei prezenți vor avea ocazia să joace badminton cu candidații Alianței.

Dacian Cioloș și Dan Barna. Sursa foto:libertatea.ro
Dacian Cioloș și Dan Barna. Sursa foto:libertatea.ro

Dan Barna și Dacian Cioloș invită bucureștenii la mitingul Alianței 2020

Îi aşteptăm pe bucureşteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca două zile mai târziu să ne vedem la vot“, a declarat Dan Barna, președintele USR, completat de Dacian Cioloș.

Mitingul de vineri e ultima şansă înainte de alegeri să le arătăm românilor că suntem mulţi cei care vrem o schimbare adevărată. Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece de aici, dar care s-au săturat de hoţia din politica românească. Haideţi să le arătăm că nu sunt singuri şi că România mai are o speranţă. Pe 24 mai ne strângem toţi cei care nu ne-am pierdut speranţa” , a spus și președintele PLUS.

Alianța 2020 USR-PLUS propune o listă cu 43 de candidați pentru alegerile europarlamentare, în fruntea căreia se află Dacian Cioloș, urmat de Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Dragoş Tudorache , Nicolae Ştefănuţă, Vlad Botoş, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe  şi Alin Mituţa.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!