Se ştiu meciurile din SEMIFINALE! Guardiola ÎNFRUNTĂ Barcelona

Gabriel Esanu    Adrian Căpriţă   
în Stiri sportive
24/04/2015, 13:00
Se ştiu meciurile din SEMIFINALE! Guardiola ÎNFRUNTĂ Barcelona GALERIE FOTO

Update 13:23 / FC Barcelona – Bayern Munchen este primul meci extras în semifinalele Ligii Campionilor. Real Madrid – Juventus este al doilea meci stabilit în această fază a competiţiei. Partidele tur vor avea loc pe 5/6 mai, iar retururile o săptămînă mai tîrziu. Finala va avea loc la Berlin, pe 6 iunie.

“Sînt convins că vom avea două prestaţii foarte bune. Vom vedea dacă acest lucru va fi suficient pentru calificarea în finală”, a declarat reprezentantul lui Juventus, Pavel Nedved.

“Va fi o semifinală foarte grea, sperăm măcar să ne recuperăm o parte dintre jucătorii accidentaţi. Felicitări celor de la Juventus că au ajuns pînă aici, va fi o onoare şi pentru noi să îi înfruntăm”, a declarat Emil Butragueno, reprezentantul lui Real Madrid.

“Va fi foarte greu să ajungem în finală. Vom avea nevoie de întreaga forţă a echipei pentru a ajunge în finală”, a spus reprezentantul Barcelonei, Paul Breitner.

VEZI VIDEO CU TRAGEREA LA SORŢI PENTRU CHAMPIONS LEAGUE

Update 13:10 / Napoli – Dnepr este primul meci extras de Del Piero. Sevilla – Fiorentina este al doilea meci stabilit în semifinale. Partidele tur vor avea loc pe 7 mai, iar retururile o săptămînă mai tîrziu. Finala va avea loc pe 27 mai, la Sevilla, iar Napoli sau Dnepr va fi considerată gazdă, conform tragerii la sorţi.

“Este o partidă complicată, Fiorentina este o echipă dificilă. Cu siguranţă vom suferi în tentativa de a obţine calificare”, a declarat reprezentantul Sevillei.

“Este bine că jucăm a doua partidă acasă, cu siguranţă va fi o dublă foarte echilibrată”, a declarat Martin Jorgensen, reprezentantul Fiorentinei.

VEZI VIDEO CU TRAGEREA LA SORŢI PENTRU EUROPA LEAGUE

Sezonul 2014-2015 din Liga Campionilor se apropie de final. Competiţia a ajuns în faza semifinalelor, unde se vor bate patru din cele mai puternice echipe ale Europei: Juventus, Bayern Munchen, Real Madrid şi Barcelona.

Azi, 24 aprilie, începînd cu ora 13:00, are loc tragerea la sorţi a semifinalelor, iar toată lumea este nerăbdătoare să vadă cum vor fi împărţite cele patru puteri. Mulţi îşi doresc un duel Real – Barcelona în semifinale, alţii îl vor în ultimul act, alţii visează la un Bayern – Real, iar torinezii se bucură că au ajuns în semifinale după 12 ani şi sînt pregătiţi să se bată cu oricare din cele 3 forţe.

Tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

BAYERN MUNCHEN

Nemţii sînt, în opinia specialiştilor, favoriţi la cîştigarea Ligii Campionilor. Elevii lui Pep Guardiola şi-au făcut un obicei din a juca prost în tur şi incredibil în retur: 0-0 şi 7-0 cu Şahtar Doneţk, respectiv 1-3 şi 6-1 cu FC Porto.

Singurul dezavantaj al nemţilor ar fi faptul că au foarte mulţi absenţi, însă acest lucru se pare că a reuşit să îl acopere destul de bine antrenorul spaniol.

COTĂ: 1,75

FC BARCELONA

Catalanii s-au calificat fără mari emoţii în semifinale, după ce au bătut atît în tur, cît şi în retur, PSG-ul lui Zlatan Ibrahimovic. După ce în Paris spaniolii au bătut cu 3-1, pe Camp Nou s-au impus cu 2-0, după dubla lui Neymar.

Chiar şi arogantul Ibrahimovic le-a recunoscut superioritatea spaniolilor, spunînd că cel mai probabil Messi şi coechipierii săi vor cîştiga Liga.

COTĂ: 1,75

REAL MADRID

Deţinătoarea trofeului a reuşit să treacă de finalista de anul trecut în sferturile de finală, Atletico Madrid, după 0-0 pe Vicente Calderon şi 1-0 pe Santiago Bernabeu. Singurul gol al dublei a fost marcat de o rezervă, Cicharito Hernandez, în minutul 88 al returului.

Cristiano Ronaldo a avut de tras singur, Bale şi Benzema fiind accidentaţi în returul cu echipa lui Simeone.

COTĂ: 3,00

JUVENTUS

Torinezii au trecut în sferturile de finală de AS Monaco, după ce au cîştigat la limită duelul de pe Juventus Stadium, scor 1-0, şi au făcut egal în Franţa, scor 0-0.

Este prima semifinală pe care o joacă Juventus după o pauză de 12 ani, iar fanii deja îşi fac planuri de finală, fiind foarte entuziasmaţi de stilul de joc pe care l-a adus Allegri.

COTĂ: 8,00

Închide ×