Carousel hot news

Azi fac un AN de ÎNCHISOARE! El e primul GREU care va fi ELIBERAT!

Astăzi se împlineşte un an de la sentinţa care a zguduit întreg fotbalul românesc, prin care George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Jean Pădureanu, Victor Becali, Gică Popescu...
04.03.2015 | 00:01
Azi fac un AN de ÎNCHISOARE! El e primul GREU care va fi ELIBERAT!

Astăzi se împlineşte un an de la sentinţa care a zguduit întreg fotbalul românesc, prin care George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Jean Pădureanu, Victor Becali, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu au fost condamnaţi definitiv în Dosarul Transferurilor. Fostul şef al Gloriei Bistriţa este foarte aproape de a fi eliberat condiţionat, după ce îşi va executa o treime din pedeapsa de trei ani şi patru luni cu executare primită pe 4 martie 2014, deoarece starea sa de sănătate este una critică.

“Sînt convins că va fi eliberat!”

În ziua în care a fost încarcerat, Jean Pădureanu a fost ridicat de pe patul spitalului în care era internat din cauza problemelor medicale, iar la puţin timp distanţă a fost mutat din arestul de la Pentitenciarul Jilava la spitalul închisorii, dată fiind starea sa de sănătate precară, acolo unde îşi ispăseşte şi acum pedeapsa primită cu un an în urmă.

Fostul patron al clubului bistriţean are mari şanse însă să fie eliberat, la finalul lunii aprilie. “Domnul Pădureanu este în continuare în stare gravă, însă nu chiar atît de dramatică, precum au lăsat unii de înţeles. Nu a fost niciodată legat de pat sau găsit căzut prin curtea spitalului, mai ales că acolo există unele norme de securitate ce se impun a fi respectate. Sînt convins că la sfîrşitul lunii viitoare va fi eliberat, după ce îşi va ispăşi o treime din sentinţa primită. Nu văd de ce nu ar fi eliberat, mai ales că el nu este persoana care să poată fi acuzată de abateri disciplinare”, a declarat Ioan Horoba, un apropiat al fostului preşedinte de club, pentru FANATIK.RO.

“Este cel mai bolnav deţinut din România!”

Horoba, preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, şi-a continuat discursul cu privire la starea de sănătate precară a lui Jean Pădureanu, convins fiind că acesta a fost supus unei nedreptăţi, dată fiind şi vîrsta înaintată: “Nu am putut să stau de vorbă cu el, am preferat să fiu ţinut la curent cu starea sa de sănătate. Cînd va veni acasă, vom avea tot timpul să discutăm, mai ales că sîntem vecini de apartament. Sînt de părere că este cel mai bolnav deţinut din România, care nu ar fi trebuit arestat la această vîrstă. Scopul închisorii este acela de a educa şi nu văd cum ai mai putea corecta un om ajuns la vîrsta lui”, a conchis Horoba.

79 de ani va împlini Jean Pădureanu pe data de 22 martie

Foto ŞOC! Dovada care-l DISTRUGE pe Gâlcă! Gigi îi face SCHIMBĂRILE

STEAUA. Exclusiv / Anunţ OFICIAL! S-a decis VIITORUL lui Arlauskis

Dorinel, aproape de Astra, Niculae NEAGĂ: “Negociem cu 7 antrenori!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri