Life

Babasha, apărat de sora sa, Bianca, după momentul din concertul Coldplay: ”Voi ce ați realizat în viață?”

Babasha, susținut de sora sa, Bianca, după ce a cântat alături de formația Coldplay. Ce spune tânăra actriță despre realizări.
13.06.2024 | 18:10
Babasha aparat de sora sa Bianca dupa momentul din concertul Coldplay Voi ce ati realizat in viata
Babasha, susținut de sora sa, Bianca, după ce a cântat alături de formația Coldplay. Ce spune tânăra actriță despre realizări. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Babasha, apărat de sora sa, Bianca, după momentul din concertul Coldplay. „Voi ce ați realizat în viață?” este întrebarea pe care artista o adresează celor care l-au pus la zid pe artistul de muzică de petrecere în ultimele ore.

Babasha, susținut de sora sa, Bianca, după ce a cântat alături de formația Coldplay. Ce spune tânăra actriță despre realizări

Babasha, susținut de sora sa, Bianca, după ce a cântat alături de formația Coldplay. Ce spune tânăra actriță, originară din Bacău, despre realizările pe care le-a făcut până la această vârstă. Artista a subliniat că ambii au muncit pe rupte foarte mult până în acest punct al vieții lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a mai dezvăluit că a dorit mereu să reușească ca oameni și să lucreze cu și pentru oameni prin muzică, teatru și artă. Mai mult decât atât, amândoi artiștii s-au implicat enorm în comunitățile din care fac parte.

Tonul pielii mai închis la culoare nu vine la pachet cu un scut mai puternic care să facă față rasismului, discriminării și urii, susține sora lui Babasha. Din păcate, nu este prima dată când atât ea, cât și fratele său se lovesc de astfel de situații.

ADVERTISEMENT

„Voi ce ați realizat în viață? Ce vă place, ce nu vă place? Vă cunoașteți pe voi?Conștientizați viața din voi? După ce vă ghidați? Eu înțeleg că nu v-ați așteptat la acest moment.

Dacă în Europa avem reputația proastă pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât să o întăriți Vlad Babașa ești cel mai bun frate de pe pământ si te iubesc mult de tot!”, a scris sora lui Babasha, Bianca, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Bianca, sora lui Babasha, despre munca pe care o face

„Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, îi învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă și căutarea potențialului lor artistic.

De câțiva ani mă implic în mediul social, m-am întors recent dintr-o vizită de studiu din Norvegia unde am mers să învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țară care funcționează pe concepte ca încredere, sustenabilitate și comunitate.

ADVERTISEMENT

Vlad Babașa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul în care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele meu și-a descoperit pasiunea de mic.

Și-a dat seama de la o vârstă foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor. A studiat câteva instrumente și apoi a ales să fie solist, să compună, să își scrie singur muzica.

A ales să facă asta cu bucurie și cu sufletul curat, să muncească să fie din ce în ce mai bun”, a mai adăugat Bianca, sora lui Babasha, pe aceeași rețea de socializare. Mesajul său a adunat numeroase aprecieri și comentarii.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați...
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”