Hotnews

BACALAUREAT 2015. Ce masuri suplimentare de siguranţă vor fi luate pe durata examenelor

Mii de politisti vor fi la post in toata tara in urmatoarele zile, pentru ca Bac-ul sa se desfasoare fara probleme.Peste 3.200 de politisti vor actiona zilnic, pe durata examenului national de...
Autor: Ionuţ Cataramă | 08.06.2015 | 00:01
BACALAUREAT 2015. Ce masuri suplimentare de siguranţă vor fi luate pe durata examenelor

Mii de politisti vor fi la post in toata tara in urmatoarele zile, pentru ca Bac-ul sa se desfasoare fara probleme.Peste 3.200 de politisti vor actiona zilnic, pe durata examenului national de bacalaureat, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren, pentru desfasurarea in siguranta a concursului, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IGPR, din totalul efectivelor suplimentare ce asigura masurile de ordine in zona unitatilor de invatamant, 1.800 de politisti sunt de la structurile de ordine publica, 588 sunt politisti de la Rutiera, restul fiind de la alte structuri ale Politiei Romane.

Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, cele 1.900 de centre de examinare sunt incluse in itinerariile de patrulare ale politistilor.

De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Efectivele Politiei Romane sunt in teren pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica si fluidizarea traficului rutier, in zona unitatilor de invatamant, astfel incat bacalaureatul sa se desfasoare in conditii de normalitate.

Sursă: www.stirileprotv.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!