News

Bacalaureat 2019: Ce subiecte s-au dat la chimie organică și anorganică. Barem și rezolvare, conform edu.ro – Update

04.07.2019 | 11:10
Bacalaureat 2019 Ce subiecte sau dat la chimie organica si anorganica Barem si rezolvare conform eduro  Update
Elevii claselor a XII-a pot alege din mai multe materii: chimie, biologie, fizică, logică etc Sursa foto: digi24.ro

Candidații claselor a XII-a susțin astăzi proba la alegere a profilului și specializării. Elevii pot alege să dea examen la geografie, biologie, chimie, fizică, informatică, logică sau psihologie. Astăzi are loc ultima probă a examenului de bacalaureat sesiunea de vară. 

Update, ora 11.10: Edu.ro va publica subiectele la chimie organică și anorganică la ora 15.00. Tot atunci, vor fi disponibile baremul și rezolvarea oficială a cerințelor. Acestea vor fi disponibile AICI. Aceasta a fost ultima probă de la bacalaureat, iar  elevii vor afla rezultatele săptămâna viitoare.

Modele de subiecte chimie organică bacalaureat 2019

Elevii claselor a XII-a susțin astăzi proba scrisă la chimie organică sau anorganică, în funcție de preferințe. Candidații sunt așteptați în sălile de examen până în ora 8:30, ulterior ușile instituțiilor de învățământ se închid. La ora 9:00 elevii vor primi subiectele de examen tipizate și multiplicate. Timpul de rezolvare pentru cele trei subiecte de examen este de 3 ore.

De ținut minte: elevii NU au voie să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea. Candidații sunt obligați să lase aceste obiecte acasă sau în sala de depozitarea a obiectelor personale stabilită de comisia de învățământ din respectiva instituție.

Elevii care nu promovează examenul de bacalaureat mai au o șansă în sesiune din toamnă. În caz contrar, mai pot susține examenul abia anul viitor în sesiunea din vară. Candidații care sunt prinși copiind sau vorbind între ei sunt eliminați din examen și nu mai au dreptul să se înscrie la următoarele două sesiuni ale bacalaureatului.

Model de subiecte la chimie

 

Model de subiecte la chimie
Model de subiecte la chimie

Modele de subiecte chimie anorganică bacalaureat 2019

Model de subiecte la chimie
Model de subiecte la chimie

Rezultatele examenului de Bacalaureat se vor publica pe 7 iulie, iar în urma rezolvării contestațiile care pot fi depuse în aceeași zi, vor fi afișate abia pe 13 iulie 2019. Peste 136,000 de elevi au participat la examenul de Bacalaureat în 2019, iar 19.000 dintre aceștia sunt din promoțiile anterioare.