News

Fată de 13 ani care a dispărut de acasă de Crăciun, găsită într-o pădure. Minora nu știe cum a ajuns acolo

O fată de 13 ani din Bacău, care a dispărut de acasă în ziua de Crăciun, a fost găsită de jandarmi, într-o pădure. Copila nu știe cum a ajuns în acel loc.
27.12.2021 | 07:30
Fata de 13 ani care a disparut de acasa de Craciun gasita intro padure Minora nu stie cum a ajuns acolo
ADVERTISEMENT

O fată în vârstă de 13 ani din judeţul Bacău a dispărut de acasă chiar în ziua de Crăciun. Duminică, ea a fost găsită de jandarmi, într-o zonă împădurită, la circa un kilometru de DN 11.

Aflată în stare de şoc, minora nu a putut relata cum a ajuns acolo, anunță cei de la Jandarmeria Română.

ADVERTISEMENT

O fată de 13 ani a dispărut de acasă în ziua de Crăciun. A fost găsită de jandarmi într-o pădure

În a doua zi de Crăciun, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile ”Alexandru cel Bun”, a fost informat de către polițiștii Postului de Poliție Comunală Sănduleni despre faptul că o fată de 13 ani a dispărut de acasă în urmă cu o zi, pe 25 decembrie.

Imediat, echipe de jandarmi au plecat în căutarea minorei. Grației unor date primite de la un localnic, după o oră de căutări autoritățile au găsit fata într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de Drumul Național 11, în apropierea satului Coman.

ADVERTISEMENT

Fata se afla în stare de șoc și nu prezenta indicii că ar fi fost agrestă. Întrebată cum a ajuns acolo, aceasta nu a putut să explice, notează Bacău.net.

Părinții acesteia au fost anunțați că adolescenta a fost găsită și este sănătoasă, iar aceștia au venit imediat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Minora a fost predată polițiștilor Secției 3 Poliție Rurală Onești pentru continuarea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor care au dus la dispariția acesteia.

”Astăzi, 26 decembrie (n.r. ieri, duminică), un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile “Alexandru cel Bun” Bacău, în timp ce se afla în misiune pe raza comunei Sănduleni, judeţul Bacău, au fost informaţi de către poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Sănduleni despre faptul că o fată de 13 ani a fost raportată dispărută din data de 25 decembrie a.c.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au început căutările din zonele apropiate localităţii de domiciliu a fetei dispărute. După o oră de căutări şi în urma unei informaţii primite de la un localnic, jandarmii au găsit fata într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de Drumul Naţional 11, în apropierea satului Coman”, a informat Jandarmeria Română.

Caz similar, petrecut în județul Bacău în urmă cu un an

În 2020, un caz similar a fost raportat tot în județul Bacău. Timp de 3 zile, în octombrie 2020, o fată de 14 ani din Buciumi, județul Bacău, a fost căutată cu disperare de familie și polițiști.

Aceasta avea să fie găsită și să se dovedească faptul că nu a fost victima niciunei infracțiuni. Atunci, fata plecase de acasă după ce în seara precedentă se certase cu mama ei din cauza unei poze pe care adolescenta o pusese pe Instagram și pe care femeia nu o considera decentă pentru vârsta ei.

ADVERTISEMENT