ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Bacca, atac dur! ”Am jucat la cea mai slabă echipă din istorie”

Atacantul columbian Carlos Bacca a fost împrumutat în această vară de AC Milan la Villarreal, dar nu a uitat cei doi ani petreecuţi în Serie A şi a făcut decalaţii dure la adresa clubului...
Autor: Vicentiu Dinescu | 20.10.2017 | 10:51
Bacca, atac dur! ”Am jucat la cea mai slabă echipă din istorie”

Atacantul columbian Carlos Bacca a fost împrumutat în această vară de AC Milan la Villarreal, dar nu a uitat cei doi ani petreecuţi în Serie A şi a făcut decalaţii dure la adresa clubului italian. Atacantul columbian în vârstă de 31 de ani a spus că a jucat pentru cea mai slabă echipă a ”rossonerilor” din istorie şi a lăsat de înţeles că îşi propune acum să rămână la Villarreal, care îl poate achiziţiona definitiv, în vara viitoare, pentru 15,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Anii petrecuţi la Milan au fost satisfăcători din punct de vedere personal. Am atins obiectivele pe care mi le-am stabilit. Ar fi putut fi chiar mai bine, dar aveam nevoie de ajutorul conducerii şi al echipei. Am jucat pentru cel mai slab Milan din istorie”, a declarat Carlos Bacca, pentru un post de radio din ţara natală. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bacca a marcat 34 de goluri la Milan

”După 30 de ani, preşedintele Berlusconi a dorit să vândă clubul, iar, apoi, antrenorul Vincenzo Montella şi noii proprietari au avut idei diferite. Am plecat cu capul sus, pentru că Milan e în Europa, iar eu am contribuit la asta. Mă bucur că Milan a revenit în Europa, a fost obiectivul meu atunci când am plecat de la Sevilla”, a mai spus Bacca.

ADVERTISEMENT

Atacantul Carlos Bacca a ajuns la AC Milan în 2015, de la Sevilla, în schimbul a 30 de milioane de euro. În acea vară, Milan, încă sub patronajul lui Berlusconi, a făcut şi alte investiţii importante din punct de vedere financiar, transferându-i inclusiv pe Alessio Romagnoli şi Andrea Bertolacci. Columbianul a marcat 34 de goluri în 76 de meciuri jucat la Milan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!