ADVERTISEMENT
Cele mai citite

“Baciul” e fanul fetelor de la CSM Bucureşti: “Le urmăresc fiecare meci”

Gică Popescu s-a declarat suporterul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti şi a fost entuziasmat de victoria cu Metz.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 07.04.2018 | 15:58

Toată lumea a lăudat modul în care au jucat fetele antrenate de Per Johansson, iar diferenţa de 13 goluri le dă şanse imense fetelor de la CSM Bucureşti să ajungă în Final Four-ul de la Budapesta. Printre cei care se arată încântat de această performanţă este Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

“Urmăresc fiecare meci al CSM-ului. Sunt pasionat de handbal, iar CSM este echipa care ne reprezintă la cel mai înalt nivel. Toate meciurile le-am văzut până acum, le voi urmări în continuare”, a spus fostul căpitanul naţionalei. 

Popescu, la Final Four-ul Euroligii de handbal feminin

Popescu a fost atât de încântat de ceea ce au arătat jucătoarele de la CSM Bucureşti cu Metz, scor 34-21, încât are de gând să meargă la turneul Final Four, care se va desfăşura între 12 şi 13 mai în capitala Ungariei. “Poate merg şi la Budapesta, la Final Four. Îmi place mult de tot handbalul. Nu anticipam o astfel de victorie, mai ales după cum a început meciul, destul de strâns. CSM a făcut un meci extraordinar”, a povestit “Baciul”. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!