Life

Bacșiș de mii de lei pentru ospătari! Cununia Simonei Halep, mină de aur la închiderea sezonului

Cununia Simonei Halep, ultimul mare eveniment de la malul mării, a fost o adevărată mină de aur pentru chelnerii, ospătarii și parcagii din zona clubului în care a avut loc petrecerea de nuntă.
20.09.2021 | 12:06
Bacsis de mii de lei pentru ospatari Cununia Simonei Halep mina de aur la inchiderea sezonului
Nunta lui Toni Iuruc cu Simona Halep a fost extrem de profitabila pentru ospatari Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce câștiguri au avut cei angajați pentru ca petrecerea de nuntă a Simonei Halep cu Toni Iuruc să se desfășoare impecabil, iar invitații să fie răsfățați așa cum se cuvine la un asemenea eveniment.

Bacșișul ospătarilor, record absolut pentru o cununie

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că la petrecerea de cununie a campioanei Simone Halep cu Toni Iuruc s-a stabilit un adevărat record de încasări și pentru ospătarii și chelnerii care au avut grijă de invitați.

ADVERTISEMENT

Aceștia, o mică armată în fapt, au fost repartizați de organizatorii petrecerii câte unul la fiecare masă cu invitați și câte doi la mesele familiei și ale Simonei Halep, totul pentru a se asigura că nu există momente în care paharele stau goale în fața celor cu chef.

Iar invitații, degrevați de ”problema plicului”, Simona Halep precizând, explicit, că nu vrea nuntă cu dar, au devenit generoși din cale afară cu ospătarii și chelnerii de la mese, cu atât mai mult cu cât servirea ar fi fost impecabilă.

ADVERTISEMENT

Așa că, din informațiile FANATIK, spre dimineață, cât a fost adunat tot bacșișul și pus la un loc, pentru a fi împărțit, așa cum se obișnuiește, suma care a revenit fiecăruia a fost una uriașă pentru o noapte de muncă.

Cât au câștigat ospătarii la nunta Simonei Halep

Conform informațiilor FANATIK, chelnerii și ospătarii de la nunta Simonei Halepau încasat, pe lângă plata primită din partea localului pentru prestația de pe 15 septembrie 2021, câte 2.000 de lei, din bacșișul pe care l-au obținut de la invitați, toți cei de acolo fiind ”largi la pungă” în respectiva seară.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din informațiile FANATIK, nici cei care aveau grijă de parcare sau cei care au preluat grija așezării bolizilor de sute de mii de euro în fața clubului în care a avut loc evenimentul nu au fost ocoliți de bani, aceștia câștigând, în acea seară, sume cuprinse între 500 și 1.000 de lei.

În altă ordine de idei, FANATIK a aflat că nunta Simonei Halep a fost ”cea mai rentabilă” dintre toate evenimentele care au avut loc în vara acestui an în clubul Fratelli, cel puțin pentru angajații de acolo, aceștia reușind să câștige mai mult de la invitații campioanei decât într-o seară obișnuită de club în care sticlele de șampanie, cu artificii, erau aduse pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc, de la nuntă, în luna de miere

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat, zilele trecute, într-o scurtă lună de miere, destinația aleasă fiind Bodrum, una dintre stațiunile de lux din Turcia.

Destinația aleasă de Simona Halep și de Toni Iuruc pentru relaxarea de după cununie a fost aleasă, pare-se, și în funcție de disponibilitate, cei doi urmând să petreacă acolo doar câteva zile, sportiva urmând să revină în circuit pentru turneul de tenis de la Indian Wells, în Statele Unite ale Americii.

De altfel, chiar dacă este în vacanță, Simona Halep pare să se pregătească deja pentru eforturile pe care le va avea de făcut pentru a reveni pe teren, ea profitând la maximum de facilitățile resortului de lux unde s-a cazat alături de Toni Iuruc, fiind nelipsită din sala de fitness de acolo.

În altă ordine de idei, Simona Halep a și declarat că, pentru încă doi sau trei ani, își dorește să continue cariera în tenis la nivel înalt, pentru ca, după, să se poată dedica familiei și, așa cum preciza ea, maternității.

ADVERTISEMENT