Life

Bad Angie, fostă concurentă la Chefi la Cuțite, în doliu: „Dumnezeu îmi tot dă lovituri”

Angie Moisescu, cunoscută în România sub numele de Bad Angie, trece prin momente dificile. Fosta concurentă Chefi la Cuțite și-a pierdut mama cu puțin timp înainte de Paște.
04.05.2022 | 11:59
Bad Angie fosta concurenta la Chefi la Cutite in doliu Dumnezeu imi tot da lovituri
Mama fostei concurenta Chefi la Cuțite a decedat. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Angie Moisescu a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite. Bad Angie, așa cum o știe publicul din România, trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Mama bucătăresei a decedat cu puțin timp înainte de Paște.

Bad Angie, fosta concurentă Chef la cuțite, în doliu. Și-a pierdut mama înainte de Paște

În emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars, Bad Angie a vorbit despre perioada grea prin care trece. După aproximativ doi ani în care mama ei s-a luptat cu cancerul de colon, femeia a pierdut lupta cu boala cu puțin timp înainte de Paște.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă Chefi la Cuțite recunoaște că nu era pregătită pentru acest moment, în ciuda faptului că era conștientă de gravitatea bolii. Angie Moisescu a povestit că a întrebat-o pe mama sa dacă va mai trăi pentru a petrece sărbătorile împreună, iar femeia i-a spus că nu.

În ultima lor conversație, aceasta i-a spus lui Angie Moisescu să aibă grijă de ea și de nepoțelul său, conștientă fiind că nu o să le mai fie alături.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu îmi tot dă lovituri”

În cele mai dificile momente din viața sa, Bad Angie a fost susținută de fostul soț și actuala parteneră a acestuia. Ei sunt și cei care au grijă de băiatul concurentei Chefi la Cuțite. Angie Moisescu a recunoscut că și-ar fi dorit ca mama ei să o ajute cu creșterea copilului.

Blondina care a făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în emisiunea difuzată pe Antena 1 susține că încă nu i-a șters din telefon numărului celei care i-a dat viață și nici nu crede că o va face vreodată.

ADVERTISEMENT

„Dureros este că nu cred că o să șterg niciodată numărul ei de telefon și o să-l văd acolo. Cam asta e trist. Respectați-vă părinții cât îi aveți. A fost din prima zi alături de noi, de mine și de familia mea.

Pe băiețel l-a durut foarte mult, dar mai mult era speriat în ceea ce mă privește. A simțit nevoia să-mi fie alături și fostul meu soț și actuala lui soție, ca o familie unită ce suntem.

ADVERTISEMENT

Din prima zi au fost alături de mine. Băiețelul meu este la el. Nu a fost la mama pentru că ea nu a fost aptă mental să aibă grijă de nepoți. Dumnezeu îmi tot dă lovituri”, a spus Bad Angie la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT