News

Bădălău, analiză seacă despre europarlamentare! „Am luat scor prost, Dragnea are o problemă, ordonanța nu s-a dat. E aiurea”

08.06.2019 | 10:39
Badalau analiza seaca despre europarlamentare Am luat scor prost Dragnea are o problema ordonanta nu sa dat E aiurea

Liderul PSD în județul Giurgiu, Niculae Bădălău a făcut o analiză seacă despre alegerile europarlamentare! Astfel, omul care a adus cele mai multe voturi social democraților spune că românii nu au votat PNL si USR, ci au venit mai degrabă sa dea un vot de blam PSD. Pentru Bădălău lucrurile sunt cât se poate de clare. Partidul a pierdut voturile propriului electorat, oameni obișnuiți să voteze de fiecare dată PSD-ul.

Bădălău, analiză seacă despre europarlamentare!

„Am castigat ultimele 5 alegeri (ca procent intre filialele PSD – n.r.). In afara de Congres trebuie sa vedem foarte clar de ce oamenii sunt suparati pe noi, de ce nici macar electoratul PSD nu a votat PSD sau nu a iesit la vot. Nu PNL, nu USR au castigat alegerile, nici ei nu stiu ce vor face daca trece motiunea, oamenii au votat contra PSD.

Au venit sa ne dea un vot de blam ca nu i-am inteles si de 3 ani de zile balmajim in legile justitiei, nici nu le-am refacut. Am balbait fara sa stim ce vrem. Toata lumea a spus de ordonanta. Avem scor prost, presedintele nostru are o problema, nu s-a dat ordonanta. E aiurea!”, a declarat Bădălău atunci când a fost chestionat despre alegerile pierdute fără drept de apel.

Bădălău, analiză seacă despre europarlamentare! Bădălău
Bădălău s-a contrat cu greii PSD. Sursă foto – facebook

Bădălău, scandal și cu Răzvan Cuc

De altfel, Bădălău şi-a dat în petec la puţin timp după anunţarea rezultatelor pentru europarlamentare. A făcut-o chiar în ședința extraordinară ținută la sediul din Băneasa, acolo unde s-au adunat de urgență toți factorii de decizie din partid după pedeapsa primită de Dragnea. Bădălău l-a criticat atunci vehement pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. Mai mult de atât, conform unor surse, Bădălău i-a solicitat lui Cuc demisia, însă în apărarea acestuia au sărit mai mulți oameni importanți din PSD.

Ministrul Economiei a fost contrat destul de serios și i s-a transmis că dacă s-ar discuta despre o eventuală remaniere, el ar fi printre cei care ar fi nevoiți să plece. În plus, lui Bădălău i s-a reproșat celebra filmare de anul trecut, de la o petrecere, în care îi înjura pe românii din Diaspora, ceea ce a crescut, în mod semnificativ, ura în străinătate față de PSD.