Sport

Badr Hari are coronavirus. Ce se întâmplă cu lupta dintre el și Benny Adegbuyi

19.10.2020 | 15:55
Badr Hari are coronavirus Ce se intampla cu lupta dintre el si Benny Adegbuyi
ADVERTISEMENT

Kickboxerul Badr Hari (35 de ani) este infectat cu coronavirus. Din acest motiv partida dintre el și Benny Adegbuyi (35) nu se va mai disputa pe 7 noiembrie.

Badr Hari este acasă, s-a izolat și se simte bine, conform celor de la NH Nieuws. „Este foarte enervant, pentru Glory și pentru ceilalți luptători. Cu siguranță și pentru fanii care așteptau cu nerăbdare acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Le simt sprijinul, ei îmi dau putere să îmi revin. Sănătatea este și va rămâne cel mai important lucru care există.

Meciul dintre cei doi luptători a fost amânat

În ciuda faptului că am respectat cu strictețe măsurile de prevenție, se poate întâmpla oricum să te infectezi, ceea ce arată cât de serios trebuie să tratăm acest virus”, a spus Hari.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre olandez și Benny, cel mai valoros kickboxer din România, a fost amânată pentru a doua oară. Meciul din Glory 76 era programat pe 20 iunie, la Rotterdam, dar pandemia de coronavirus i-a făcut pe cei care se ocupă de organizare să o reprogrameze în noiembrie. De data aceasta, coronavirusul a afectat unul dintre luptători, iar meciul nu se va mai disputa pe 7 noiembrie.

Soția lui Benny Adegbuyi a avut probleme cu suporterii lui Badr Hari. Sportivul român va intra în cantonament în Olanda.

ADVERTISEMENT

Luptătorul român abia așteaptă lupta cu Hari

Adegbuyi, luptător de origine nigeriană, a zis că fanii din Maroc, care îl susțin pe Badr Hari îi terorizează soția pe rețelele sociale.

Benny își dorește foarte mult să se dueleze cu Badr Hari: ”Sunt bucuros, sunt pregătit, voi face cantonamente în Olanda, ca să aduc o victorie, și mie și românilor, celor ce mă susțin. Ca să fac o glumă, cred că și bunica mea știe cine e Badr Hari, e cel mai bun, cel mai rău luptător din lume. Este cel mai cunoscut luptător, cred că cei din fotbal știu că e prieten cu Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Fanii marocani sunt răi, înverșunați. Mi-au scris mie, au scris soției mele, că Badr Hari o să mă bată, dar mă voi răzbuna în ring… nu pe el, pe fanii lui”.

Sportivul român a vorbit despre meciul cu Badr Hari: ”Ar fi fost cel mai important meci din cariera mea. Este cel mai faimos şi titrat luptător de kick-boxing din lume”. 

ADVERTISEMENT